Ekonomi

Asgari ücret zammında yeni gelişme! Bakan Vedat Bilgin açıkladı! Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir programda asgari ücrete yılbaşında gelecek olan zam ile alakalı konuştu. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte detaylar…Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile Türk-İş yöneticileri katıldı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk - İş) tarafından Ankara’da bulunan bir otelde Türk - İş’in 70 inci yıl dönümü dolayısıyla program gerçekleşti. Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile Türk-İş yöneticileri katıldı. Programda söz alan Başkan Atalay, “Sendikalar bizim ülkemizde maalesef yarım asırdır meclisin, siyasetin, sermayenin elinde durumda. İnanın bu dün de öyleydi, ondan önceki gün de öyleydi, bugün de öyle. 17 milyon çalışan kişi olarak bu ülkenin dörtte üçüyüz. 600 tane vekil; bir parti bir tane alıyor bir tane o alıyor. 600 tane vekilin olduğu mecliste üç tane çalışan olursa işçinin lehine kararları zor beklersiniz” şeklinde konuştu.

Sermayenin güçlü olduğunu dile getiren Atalay, “Bir yer örgütlendiği zaman ya kapının önüne koyuyorlar ya da mahkemeye veriyorlar. Aklınıza gelen bütün hileler gerçekleşiyor. Mahkemeye gidiyorsun yedi sene sürüyor. Ne han ne hancı kalıyor yedi senede. Şeker Sendikası’nın Aksaray’da yedi sene kaldı. Hiçbir şey kalmadı ortada’’ açıklamalarını yaptı.

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

Akaryakıt fiyatları listesine bakmadan yola çıkmayın! Akaryakıta zam geldi mi? İşte 1 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Uygun fiyatlı 5000 mAh pil kapasiteli Xiaomi redmi 9C'ye indirim! 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...