Kent Haberleri

Asgari ücrete ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam! İTO Başkanı açıkladı: Vergi dilimleri de gözden geçirilmeli!

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu ve makul olanın ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam yapılması olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar... İTO Başkanı Şekip Avdagiç, asgari ücrete ilişkin beklentisini resmen açıkladı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekip Avdagiç, Temmuz'da asgari ücrete yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İTO Başkanı Şekip Avdagiç, asgari ücrete ilişkin beklentisini resmen açıkladı. 

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, katıldığı bir yayında yaptığı söz konusu açıklamasına "Türkiye’de asgari ücret Türk Lirası bazında güncellenmelidir. Türkiye’deki istatistikler, rakamlar dikkate alınarak bu yeni rakam oluşturulmalıdır" ifadelerini kullanarak başladı. 

Şekip Avdagiç, yabancı para birimine bağlı olarak bir asgari ücret güncellenmesinin son derece sakıncalı olduğuna ve kesinlikle doğru olmadığına dikkat çekti. 

Un, ekmek ve makarnaya zam kapıda!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

9 bankada adeta peş peşe deprem! Yapı Kredi, Ziraat, İş, Garanti, Akbank ve 4 banka az önce tek tek duyurdu! Hemen bakın

Emekliye 15 bin liralık bayram ikramiyesi resmen Meclis'te! Emeklilere bayram öncesi bomba haber!