Kent Haberleri

Asgari ücretli çalışanlar hemen bakın! Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca çalışan merakla 'Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki asgari ücrete bu yıl ara zam olacak mı?  Bir son dakika gelişmesiyle emekli maaşlarında düzenlemeye gidildi

2023 yılı başı itibariyle yeni asgari ücret net 8 bin 506 Türk Lirası şeklinde açıklanmıştı. Bir son dakika gelişmesiyle emekli maaşlarında düzenlemeye gidildi. Buna göre Nisan ayı itibarıyla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 Türk Lirası'na, emekli bayram ikramiyeleri de 2 bin liraya yükseltildi. 

Bu gelişmelerin ardından asgari ücrete ara zam yeniden gündem oldu. Çalışanlar, asgari ücrete bu yıl da ara zam yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı.

Asgari ücretli çalışanlar hemen bakın! Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak? 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; asgari ücrete ara zam açıklaması dört gözle beklenirken, ara zam detayına seçim beyannamesinde yer verildi. 

Milyonlarca vatandaşın beklediği zam açıklamaları ilk olarak en düşük emekli maaşına yapılan artış ile başladı. Bunun ardından, seçim beyannamesinde, geçen sene olduğu gibi bu sene de asgari ücrete zam yapılacağı belirtildi. 

Beyannamede konu ile ilgili "Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da temmuz ayında asgari ücrete artış yapacağız" açıklamasına yer verildi. 

Asgari ücretli çalışanlar hemen bakın! Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak?

2023 ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI NE KADAR OLACAK? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir açıklamasında maaşlara enflasyonun altında bir artış olmayacağına dikkat çekmişti. 

Tüm bu gelişmelerin ardından milyonlarca çalışan merakla 'Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. 

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zam ile ilgili henüz rakam verilmedi. 

Bunların yanı sıra Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, son 3 aylık enflasyon toplam yüzde 12,52 olarak gerçekleşti. 

Bu çerçevede, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarının enflasyon verilerinin dikkate alınarak asgari ücrete ara zam yapılması öngörüler arasında yer alıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alıyor! Mülakatsız personel alımı tarih ve detayları açıklandı! 

Altın hız kesti! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, Çeyrek altın kaç TL? 21 Nisan 2023 altın fiyatları

1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olan anne babalar şimdi bakın! Çocuk yardımına zam geldi mi? Başvuran PTT'den hemen alıyor! 

Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın