Toki

Asgari ücretli, dar gelirli ve emekliler hemen buraya bakın! TOKİ Başkanı fiyatları açıkladı! İşte talep-başvuru ekranı!

Asgari ücretli, dar gelirli ve emeklilerin beklediği müjde sonunda geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 2022 projeleri fiyatlarını TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı. İşte detaylar...Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı detaylara değinmese de TOKİ projelerinin fiyatları ile ilgili önemli bilgiler verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın merakla beklenen kabine toplantısı sonrasında, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz” cümlesiyle müjdelediği konut projesi ile ilgili hazırlıklar sürerken, TOKİ Başkanı Ömer Bulut projelerle çok önemli açıklamalar yaptı.

Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı detaylara değinmese de TOKİ projelerinin fiyatları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Peki TOKİ 2022 sosyal konut projesinin fiyatları ne kadar? TOKİ'nin 81 ildeki konutları ne kadara satılacak?
 

Habertürk'ten Bülent Aydemir'in haberine göre, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a merakla beklenen TOKİ projelerinin fiyatları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Milyonlarca dar gelirli, emekli ve asgari ücretlinin beklediği TOKİ projeleri ile ilgili bazı açıklamalar yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, projelerle ilgili hazırlıkları yaptıklarını ve çalışmaları tamamladıklarını dile getirerek, konutlarla beraber sanayi ve arsa üretim şekliyle vatandaşın arsasını edinip kendi konutunu yapmak isterse buna da imkan sağladıklarını bildirdi.

tıklayınız  

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Diyarbakırlılar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 420 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!