Yeni Şirketler

Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi julide Müşerref Çelebi, Asiye Özgür, Mehmet Tayfur Altıok ve Bahriye Çelebi ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün julide Müşerref Çelebi, Asiye Özgür, Mehmet Tayfur Altıok ve Bahriye Çelebi ortaklığında kuruldu. 


Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL 1- Sirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın degerlemesini mevzuatın öngördügü sekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kisi ,kurum ve kuruluslara sunabilir bu kisiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. 2- Sirket gayrimenkullerle ilgili piyasa arastırması, fizibilite çalısması, gayrimenkul ve buna baglı hakların hukuki dururmunun analizini,bos arazi ve gelistirilmis proje degeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım degeri analizi gibi alanlarda danısmanlık hizmeti verebilir. 3- Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirebilmek için , gereklimakine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Adres; Mecidiyeköy Mah.Oğuz Sk.N.5/25 Şişli