19 / 05 / 2024

Asia Gold Center kuyumculuk merkezi 2012'de açılacak!

Asia Gold Center kuyumculuk merkezi 2012'de açılacak!

Gebze Çayırova'ya 40 milyon dolarlık yatırım yapılıyor. Asi Grup'un kuyumculuk merkezini konu alan 'Asia Gold Center' isimli yatırımının 2012 yılında tamamlanması planlanıyor



Gebze Çayırova'ya 40 milyon dolarlık yatırım yapılıyor. Asi Grup'un kuyumculuk merkezini konu alan 'Asia Gold Center' isimli yatırımının 2012 yılında tamamlanması planlanıyor. Merkezin, tamamlandığında bölgenin en önemli ticaret merkezleri arasında yerini alması bekleniyor.

Asia Gold Centerı, kuyumculuğun Anadoluya yakınlaştığı bir proje olarak nitelendiren Asi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal Elmas, Türkiye'deki bankacılık üslerinden biri olarak kabul edilen bölgenin yakında bu ünvanına bu merkezle birlikte 'kuyumculuk merkezi'ni de ekleyeceğini ileri sürdü. 12 bin 500 metrekare alana yapılan merkezin 4 bin ila 4 bin 750 dolar aralığından satışa çıktığını ifade eden Elmas, projenin gördüğü ilgiyi şu sözlerle anlattı: "Kuyumcu toptancıları için tasarlanan katın neredeyse tamamı satılmış durumda. Kalan işyerlerinin büyüklüğü ise 24 ile 53 arasında değişiyor."
Bölgenin geleceğinin son derece parlak olduğuna dikkat çeken Elmas, Çayırova'ya kısa zamanda 100 bin konutluk yapılacağını söyleyerek, bunun 25 bin konutluk kısmının TOKİ'den, geriye kalan bölümünün de özel sektörden kaynaklanacağını kaydetti.


Geri Dön