15 / 05 / 2024

Aslantepe'de çalışmalar yeniden durdu

Aslantepe'de çalışmalar yeniden durdu

Stat çalışması yeniden durdu. TOKİ, Eren Talu'ya ihtarname çekerek 1 ay süre verdi



Galatasaray Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan kulüp merkezinde düzenlediği basın toplantısında 2008-09 sezonunun genel bir değerlendirmesini yaptı.

Sarı-Kırmızılı yönetici "Seyrantepe'deki stat çalışması yeniden durdu. TOKİ, Eren Talu'ya ihtarname çekti. Talu 1 ay içinde gerekli finansmanı sağlayamazsa ihaleyi kaybedecek. Böyle bir durum oluşması halinde zaman kaybetmemek için TOKİ'nin inandığı ve güvendiği bir firmayla anlaşmasını bekliyoruz. Yaşanan sıkıntıları abartmamak lazım. Bu aksaklıkların sorumlusu Galatasaray Spor Kulübü olmadığını herkesin bilmesi gerekir. Talu'nun başladığı işi bitirmesini umuyoruz" dedi.

2010-11 sezonuna kadar stadın hazır hale geleceğini söyleyen Şardan "Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bu stat bitecek. 21 Nisan'da sadece kombine kart sahiplerine Türk Telekom Arena'nın ön satışlarını yapmaya başlamıştık. Bu süreçte krize rağmen VIP ve locaların yüzde 40'ını sattık. 99 loca ve 770 VIP koltuk satışı bize 43 milyon dolarlık bir gelir sağladı. Bugünden (dün) itibaren yeni stadın kombine satışları herkese başladı. VIP ve locaların tamamının satılması halinde 105 milyon dolarlık bir gelir bekliyoruz" dedi.

Coşkun Gülbahar/Cumhuriyet


Geri Dön