29 / 04 / 2024

Aslantepe'nin ulaşım sorunu sürüyor!

Aslantepe'nin ulaşım sorunu sürüyor!

Ali Sami Yen Stadı'na Beypazarı şžekerspor maçıyla veda eden G.Saraylı taraftarları, Türk Telekom Arena'da zor günler bekliyor. Açılışı yarın Hollanda'nın Ajax takımıyla oynanacak maçla yapılacak Aslantepe'nin ulaşım sorunu sürüyor



çevre düzenlemesinin henüz tamamlanmaması ve metro otoparkı aydınlatmasının bitirilememesi, maç günü stada gelecek taraftarları sıkıntıya sokacak durumlar arasında gösteriliyor. Aslantepe'ye en kolay ulaşım aracı metronun stada çıkışındaki yol sorununun, yarına kadar giderileceği belirtildi. Metroya binecek biletli seyirciler, Sanayi Mahallesi durağında indikten sonra Seyrantepe durağına aktarma yaparak TT Arena'ya ulaşabilecek. Metroyu kullanan taraftarlar, biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapabilecek. Türk Telekom Arena'ya özel araçları ile gelmek isteyen taraftarlardan sadece 'otopark giriş kartı' olanlar stada alınacak. Saat 13.00'te açılacak stat otopark alanları ise 17.00'de kapatılacak. Aslantepe'ye girişler için ön kontroller saat 12.00'de yapılacak. Taraftarlar ise 14.00'den itibaren stada girebilecek ve maç günü bilet satışı yapılmayacak. Bileti olan seyirciler için karşılaşma günleri, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasındaki 3 noktadan Türk Telekom Arena'ya özel otobüs seferleri düzenlenecek. Bu arada yarın Ali Sami Yen Stadı'nın önünden saat 15.00-16.00 arasında kalkacak özel otobüsler sadece Divan Kurulu üyelerinin Türk Telekom Arena'ya ulaşımını sağlayacak.

Türk Telekom Arena'nm açüışında Ajax'ı ağırlayacak G.Saray'da bilet krizi yaşanıyor. Sarı - Kırmızılı kulübün birçok üyesine Ajax maçının davetiyelerinin ulaşmadığı öğrenildi. Ayrıca hayatını yurtdışında sürdüren çok sayıda G.Saray üyesine bilet gönderilmediği iddia edildi.
Cumhuriyet


Geri Dön