13 / 05 / 2024

Aslantepe'yi Tuğba Özay kurtaracak

Aslantepe'yi Tuğba Özay kurtaracak

Galatasaray'ın Aslantepe'de inşa edilen ve durma aşamasına gelen stadıyla, ünlü manken Tuğba Özay'ın eşi Mario Ludoviç Fattizzo ilgileniyor. 



Galatasaray'ın Aslantepe'de inşa edilen ve durma aşamasına gelen stadı ile ünlü manken Tuğba Özay'ın yeni evlendiği eşi Mario Ludoviç Fattizzo ilgileniyor. İtalyan damat Fattizzo'nun ortağı olduğu şirketin İtalya'da da Milan'ın San Siro Stadyumu'nu yenilediğini hatırlatan ünlü manken, "Ben eşimi Galatasaray yönetimiyle biraraya getirdim. İşi alacaklar. Aslantepe'ye İtalyan kalitesi gelecek.Başkan Adnan Polat da bu duruma sıcak bakıyor" dedi.
İTALYAN ELİ DEĞECEK

Galatasaray'ın Aslantepe'de inşa edilen ve problemlerin yaşandığı stadına İtalyan eli değecek. Ünlü manken Özay'ın, kısa süre önce Milano'da dünyaevine girdiği İtalyan işadamı kocası Fattizzo'yu Aslantepe Stadyumu'nun bazı işleri için devreye soktuğu öğrenildi. Özay'ın stadyum inşaatları yapan bir şirketin ortağı olan eşi Fattizzo, Galatasaray'ın üst düzey yönetimiyle geçtiğimiz günlerde İstanbul'da biraraya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda Aslantepe inşaatının şu anki durumu ve yapılması gerekenler konuşuldu.

VERSACE KALİTESİ GELİYOR

Özay, stadyumun inşa edilmesi işlemini yapmayacaklarını belirterek, "Eşimin şirketi, stadın koltukları, soyunma odalarının dekorasyonu, ışıklandırılması, çevre düzeni ve çim sahası gibi daha farklı işlemlerini yapacak. Bunu da en iyi biçimde yapacaklarına eminim. Stada İtalyan şıklığı ve kalitesi getirilecek" dedi. Stadın inşaası 120 milyon TL'lik kredi bulunamadığı için durdurulmuştu. Eren Talu, bunun için mülk sahibi TOKİ'den 1 ay süre istemişti.


Elimde olsa ihaleyi hemen iptal ederim

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi'nin inşaatının gecikmesi nedeniyle yüklenici firmaya ikinci kez ihtar çekilmesi ile ilgili olarak, 'İhtarnameyi çektikten sonra, sözleşmedeki bekleme süremiz 30 gün. Yoksa benim elimden gelse bugün feshederim o işi, hemen feshederim. Eğer siz sağlamsanız, işinizi iyi yapıyorsanız, kriz hangi dönemde olursa olsun para bulunur. Zor olan şey beceri, zor olan şey adam bulmak' diye konuştu. Bayraktar, Seyrantepe projesini Türkiye'de bu işi yapabilecek 5-7 firmaya ihale edilebileceklerini veya gerekirse TOKİ'nin tamamlayabileceğini söyledi.

Yenişafak

İlgili haber

Seyrantepe Stadı'nın akıbeti ne olacak?


Geri Dön