29 / 04 / 2024

Aslı Bahçe, İnanlar İnşaat'ın Kartal'da Aydos Ormanı kenarındaki projesi!

Aslı Bahçe, İnanlar İnşaat'ın Kartal'da Aydos Ormanı kenarındaki projesi!

Asl-ı Bahçe, İnanlar İnşaat'ın 3 Altın Projesi'nden Kartal Aydos Ormanı kenarında konumlandırılan projesi... Aslı Bahçe, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerindeki daireleriyle herkese uygun yaşam alanı sunuyor



İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da; doğanın kucağında, Aydos Ormanlarının eteklerinde, seyrine doyulmaz Adalar manzarası ile göz kamaştıran bir mimari harikası; Asl'ı Bahçe... Bahçeleriyle yemyeşil bir yaşam, Kartal Uğur Mumcuda yükseliyor...

Proje, Uğur Mumcu, Akşemsettin Caddesinde 16.761 m2lik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Konuta ayrılan 8.314 m2lik alanda 17 katlı tek blok üzerinde modern iç mimariye sahip dubleks daire ve bahçe katı daire seçenekleri ile yalnızca 90 özel daire yer alıyor. Projenin 2 adet ticari alan toplamı ise 2.503 m2.

Projenin sosyal alanında, sauna,fitness center, çocuk oyun odası, çok amaçlı salon, duş, WC ve soyunma odaları; açık alanında ise yüzme havuzu, çocuk havuzu ve güneşlenme terası bulunuyor.

Asl-ı Bahçe, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerindeki daireleriyle herkese uygun yaşam alanı sunuyor. Çocuklu ailelerin güzel bir sohbeti paylaşırken çocuklarını güvenle bahçede oynatabilecekleri, gençlerin aktivite alanlarında sosyalleşebileceği, çalışanların huzurlu terasında işlerini yapabilecekleri farklı ortamlar sunan Asl-ı Bahçe, Kartalın yeni yüzü olacak. Başlangıç tarihi 01.10.2011 olan projenin 2013 de tamamlanması planlanıyor.

Konumuyla fark yaratıyor, nezih çehresiyle çevreliyor...

Kartal; gelişen yeni yüzüyle, Aslı Bahçenin yeni sakinlerine birbirinden değerli fırsatlar sunuyor. Kartal sahiline 1.5 km yakınlıkta olan Asl-ı Bahçe sakinleri dilediklerinde sahilin keyfini çıkarabilirler. Asl-ı Bahçe aynı zamanda Yunus Emre Camiine ve Kartal Adliyesine de çok yakın mesafede. Uğur Mumcunun en geniş park alanlarına komşu Aslı Bahçe, ayrıca alışverişin de yanı başında Kartalın yüksek noktasında konumlanan bu özgün proje hem şehirli hem de doğanın içinde. Park ve bahçelerle kaplı bu yaşamı seveceksiniz.

www.aslibahce.com

www.inanlarinsaat.com.tr

www.serdarinan.com.tr

 


Geri Dön