06 / 05 / 2024

Aspen, AVM'lerin iç mimarisine dokunuyor!

Aspen, AVM'lerin iç mimarisine dokunuyor!

Dünyanın birçok noktasında sayısız projeye imza atan Aspen 'in, eşsiz mimari anlayışını ülkemizin gözde Avm 'lerinde de görmek mümkün



Dünya markalarını tek çatı altında toplayan, gözde restoranlar ve kafeleri alışveriş tutkunlarının yanı başına getirerek Avm den öte boğazın en gözde buluşma mekanlarından biri haline gelen İstinye Park AVM, Aspen 'in eşsiz tasarım anlayışıyla iç mimarisiyle de fark yaratıyor.

İstanbul 'un göbeğine kanyonu taşıyan, avm içerisinde açık havada alışveriş ayrıcalığını sunan Kanyon Avm 'nin, gastronomi düşkünlerinin uğrak mekanı olan food court katının tasarımında da söz sahibi olan Aspen, projelerin mimari anlayışına sınıf atlatıyor.

Yapıların boş alan hüviyetinden öteye geçemeyen tavanlarına, tasarım harikası asma tavanlarıyla ruh veren Aspen, eşsiz bölme duvarları ve zemin sistemleriyle de yapılara kimlik kazandırıyor.

Birçok uluslar arası havaalanı (İspanya İbiza ve Tenefire, Hollanda Schiphol, Türkiye Esenboğa vb) ve dünya devi markanın yurt dışı gen. Md binalarının da iç mimarisine yön veren Aspen, gerek yurt içi gerekse yurt dışında hayata geçen elit projelerin vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor.


Geri Dön