07 / 05 / 2024

Aspen, Rusya'daki projelerin iç mimarisine dokunuyor!

Aspen, Rusya'daki projelerin iç mimarisine dokunuyor!

Rusya 'nın çehresini değiştiren modern mimari harikalar iç mimarisiyle de göz kamaştırıyor. Aspen'in zeminden, tavanına kadar iç mimarisine hayat verdiği yapılar arasında birçok dünya devinin Rusya Genel Müdürlük Binaları bulunuyor



Rusya 'nın çehresini değiştiren modern mimari harikalar iç mimarisiyle de göz kamaştırıyor. Aspen yapı ve zemin sistemlerinin zeminden, tavanına kadar iç mimarisine hayat verdiği yapılar arasında Toshiba, Pfizer, Novartis, Henkel gibi dünya devlerinin Rusya Gn. Md. Binaları bulunuyor.

Yapıları mimari harikalara dönüştüren Aspen, çeyrek asırdır dünyanın sayısız noktasındaki dev projelerde yerini alıyor. Birçok başkentte hayata geçirdiği önemli projelerle adını duyuran Aspen, Rusya 'nın başkenti Moskova 'da bulunan prestijli yapılarında yerini almaya devam ediyor. Teknoloji ve bilişim devi Toshiba 'dan, ilaç devleri Pfizer ve Novartis 'e, Henkel 'e kadar sayısız dev, Rusya genel müdürlük binalarını Aspen 'e emanet ediyor.   Aspen 'in zeminlerinden tavanlarına kadar iç mimarisine hayat verdiği yapılar arasında Moskova 'nın en prestijli üç iş merkezi Moskow City, Sadovava Plaza Moskow ve Paveltskaya Plaza 'da bulunuyor.

İş hayatının ciddi yapısına heyecan, estetik ve kalite unsurlarının mükemmel uyumunu yansıtan hareketli, şeffaf bölme duvarlar, asma tavanlar ve zemin sistemleriyle benzersiz bir anlayış kazandıran Aspen, yıllardır ülkemizi uluslar arası arenada başarıyla temsil ediyor.


Geri Dön