28 / 04 / 2024

ASPEN, Yapı Fuarı'nda en iyi stand tasarımı ödülünü aldı!

ASPEN, Yapı Fuarı'nda en iyi stand tasarımı ödülünü aldı!

Bu yıl 34 üncüsü düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul un ince eleyip sık dokuyarak verdiği En iyi stand tasarımı ödülünün sahibi geçen yıl olduğu gibi bu yılda sektörün lider markası Aspen



Bu yıl 34 üncüsü düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul un ince eleyip sık dokuyarak verdiği En iyi stand tasarımı ödülünün sahibi geçen yıl olduğu gibi bu yılda sektörün lider markası Aspen oldu.

Dünya yapı sektörünün kalbinin attığı yerli ve yabancı bine yakın markanın gövde gösterisi yaptığı Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul, bu yıl iki yüz bine yakın ziyaretçiyi ağırladı.  Almanya, Avusturya, Çin, Rusya gibi birçok ülkenin seçkin yapı firmalarının katılımıyla oldukça renklenen Uluslararası Yapı Fuarı İstanbulun en iyi stand tasarımı ödülüne geçen sene olduğu gibi bu sene de ülkemizi uluslararası arenada çeyrek asırdır gururla temsil eden Aspen layık görüldü. 

Yapıları mimari harikalara dönüştüren Aspen, en yeni ürünlerini sergilediği fuarda tasarım ve teknolojinin geldiği son noktayı simgeleyen ürünleriyle katılımcıların  büyük beğenisi topladı. Ödüllü standında Aspen, yeni ürünleri olan; Vetrona, Diversa bölme duvarlarını ve tam otomatik bir şekilde hareket eden Dorma Comfort Drive hareketli bölme duvarlarını, Integra metal asma tavanlarını ve İtalyan Lualdi, Rema ve Alman Dormanın kapı modellerini ilk kez görücüye çıkardı. Dünyanın en prestijli markalarının (Microsoft, Coca Cola, Pfizer, Novartis, British American Tabacco vb...) genel müdürlük binalarının iç mimarisine zeminden tavanına, duvarlarına kadar imzasını atan Aspen, tüm ilgiyi yapı fuarındaki 7. Salonda topladı.

En prestijli yapıların tercihi Aspen,  standıyla da göz Kamaştırdı

Fuarının yıldızı olan ve ziyaretçi akınına uğrayan Aspen standı, Yapı fuarı yönetiminin deneyimli jürisi tarafından bine yakın stant arasından titizlikle değerlendirilerek birinciliğe layık görüldü. Deneyimli Jüri, Aspen standının ürünlerin belirtmek istediği nitelikleri etkin bir biçimde vurgulaması,  görsel ve işlevsel bütünlüğü başarıyla yansıtması ve estetik öğeleri sanatsal çizgilerle birleştirmesi gibi birçok kriteri göz önüne alarak,  Aspen standını En iyi stand tasarımı ödülüne layık buldu.  Böylelikle Aspen,  estetiğin işlevsellikle birleştiren marka kimliğini bu yılki Uluslararası Yapı Fuarında da bir kez daha göstermiş oldu.

Yapı Fuarının yıldızı olan Aspen, ödül gecesine de damgasını vurdu

Fuarın ikinci günü düzenlenen görkemli ödül gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, fuara ve geceye damgasını vuran Aspen, birincilik ödülünü Yapı Endüstri Genel Müdürü Barış Onayın elinden aldı.   Barış Onayın elinden ödülü alan Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu ve stand tasarımını yapan Zoom TPUdan İç mimar Atilla Kuzunun duyduğu mutluluk yüzlerinden okunuyordu.


Geri Dön