21 / 05 / 2024

ASPEN Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz'a İÜ'den plaket!

ASPEN Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz'a İÜ'den plaket!

ASPEN, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadi Enstitüsü öğrencilerinin mezuniyet heyecanına ortak oldu



Geleceğin iş adamları ve yöneticileri, deneyimli sektör temsilcileriyle mezuniyet coşkularını paylaştı… 


Yıl içerisinde mimar ve mühendis öğrencilerin sınıflarını paylaşan yapı sektörünün hem öğrencisi hem öğretmeni olan ASPEN, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadi Enstitüsü öğrencilerinin mezuniyet heyecanına ortak oldu. 


Mezuniyet töreninde, sektör profesyonelleri tecrübe ve deneyimlerini anlattı, kendi öğrencilik yıllarına ait anılarını paylaştı. İşletme İktisadi Enstitüsü’nün önceki dönem mezunlarından olan ASPEN Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz: “23 yıllık deneyimi gençlerle paylaşmak, dokunulabilir,  ulaşılabilir olmak, sektör bilgisini, birikimini gençlere aktarmak bizim için çok önemlidir. Güçlü bir Türkiye için, güçlü ve donanımlı gençlere ihtiyaç vardır. Türkiye’nin genç nüfusunun önemine dikkat çekmek ve gençliğin enerjisini doğru ve faydalı alanlara yönlendirmek tüm yetişkinlerin sorumluluğudur. Üniversite bittikten sonra, öğrenmeye devam ederek kurduğumuz firmamızı, büyütmeye ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Bugün burada onur konuğu olarak bulunmak, bizim için gurur kaynağıdır”  dedi. Ana sponsor olan ASPEN'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz, törene onur konuğu olarak katıldı ve kendisine teşekkür plaketi verildi. 


ASPEN Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz a İÜ den plaket!


İşletme İktisadi Enstitüsü mezunlarına diplomaları bölüm akademisyenleri tarafından verilirken duygulu anlar yaşandı. Diplomasını alan gençler hocalarıyla ve profesyonellerle birlikte keplerini havaya attı. 


ASPEN’in şu ana kadar yaptığı diğer başarılı projelerden bazıları şunlar;


Bodrum Milas Havalimanı, Esenboğa, Sabiha Gökçen, Atatürk, Tenerife, Schiphol, Kiev Boryspol,İstanbul Metro Raylı Sistemleri, İstanbul Mimarlar Odası,Bursa Merkez Bankası, Garanti, Akbank, İşbankası, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Binaları, İstinye Park Alışveriş Merkezi, Galleria, Pelikan Mall, Trump Towers, Nish İstanbul, Torium, Terracity,  İzmir  Ekonomi Üniversitesi, Doğuş Otomotiv, Swiss Otel Grand Efes İzmir, Adam Eve Otel, Mardan Palace Oteli,Grant Hyatt Oteli,Hilton Bursa,Divan Otel,Coca Cola Yönetim Binası, Mercedes Benz Pazarlama Merkezi, Gama Güç Sistemleri Yönetim Binası,Unilever İstanbul,Tefken İnşaat Yönetim Binası, Sony Amsterdam Yönetim Binası, Novartis Yönetim Binası, Doğan Holding Yönetim Binası, Pfizer, 


ASPEN


1989'dan beri Türk Yapı Sektörü'ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini sunan ASPEN Yapı ve Zemin A.Ş., başarılı uygulamaları ile sektördeki uzman marka konumunu güçlendiriyor.


“Mekanı oluşturan tüm boyutlara en kaliteli çözümleri sunma” felsefesinin arkasında duran, bu sayede sektördeki liderliğini koruyan ASPEN; tavan ve zemin ürünleriyle mekanın altını ve üstünü biçimlendirirken, estetik ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bölme duvar sistemleriyle, yapılardaki yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarıyor.


ASPEN Yapı ve Zemin Sistemleri'nin konusunda lider marka olarak hedef kitlelerin zihninde konumlanmasında etkili rol oynayan faktörler ise ASPEN’in ilke olarak benimsediği kalite, istikrar, teknoloji ve yenilik anlayışıdır. 


www.aspen.com.tr



Geri Dön