28 / 04 / 2024

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.



Kibar Holding’in grup şirketleri arasında yer alan Assan Panel, inşaat ve yapı sektörünün en önemli fuarlarından olan Tüyap Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da  ve Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen Project Qatar Fuarı’nda özel  stantlarıyla yerini aldı. 

Her iki fuarda da çatı ve cephe kaplama, soğuk oda, özellikle yangın dayanımı açısından önemli olan taşyünü panelleri ile polikarbonatlarda yeni bir model olan Multilight’ı ziyaretçilerin beğenisine sunan Assan Panel, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Assan Panel’in 4. kez yer aldığı, dünyanın en önemli fuarlarından biri Project Qatar Fuarı’na 20 ülkeden toplam 400’ün üzerinde firma katılım gösterdi. Yaklaşık 30 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuar, 07-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. 08-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen bu özel fuar, 15 binin üzerinde katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Assan Panel Genel Müdürü Tolga Akar,” Assan Panel olarak hem sektörümüzün önemli temsilcileriyle bir araya gelerek inşaat ve yapı sektöründeki gelişmeleri yakında takip etmek, hem de müşterilerimizle daha yakın temas kurabilmek adına sene içerisinde birçok önemli fuara katılıyoruz. Bu tip organizasyonlarda yer almak firmamıza oldukça yüksek katma değer sağlıyor. Nitekim Project Qatar Fuarı’nda ve Tüyap Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da birbirinden özel ürünlerimizi ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Firmamız açısından son derece verimli geçen bu tip fuarların en büyük destekçilerinden biri olmaya devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön