19 / 05 / 2024

Assos Diamond, STK destekçilerine katkıda bulunuyor!

Assos Diamond, STK destekçilerine katkıda bulunuyor!

Assos Diamond, Türkiyenin dört bir yanındaki sivil toplum kuruluşlarına destekçilerinin aracılığıyla facebook üzerinden ulaşıp, onlara destek veriyor. 22 Kasımda başlayan kampanya ile en çok desteği alan 30 STK'ya Assos yardımcı olacak



Assos Diamond, Türkiyenin dört bir yanındaki sivil toplum kuruluşlarına destekçilerinin aracılığıyla facebook üzerinden ulaşıp, onlara destek veriyor. 22 Kasımda başlayan kampanyada, 30 Aralığa kadar en çok desteği alan 30 sivil toplum kuruluşunun ofis ihtiyaçları Assos tarafından karşılanacak.

İlk zamanlarda sadece kullanıcıların arkadaşlarıyla iletişimde kalmak, hoş vakit geçirmek amacıyla kullandığı facebook, artık bazı büyük firmalar için en çok tercih edilen iletişim kanalı olarak gösteriliyor.

Bu bilince sahip bir marka olarak Assosta dev projelerini facebook üzerinden geliştiriyor. Facebook aracılığıyla 2. sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Assos, sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak başarılı projelere imzasını atmaya devam ediyor.
 Assos Gönülden Bağlıyım projesi ile Türkiyenin dört bir yanındaki 1000e yakın sivil toplum kuruluşuna, takipçilerinin desteğiyle ulaşmayı amaçlıyor. www.facebook.com/assosonline   adresinden yürütülen kampanyada, takipçilerin destek vermek istediği STKyı belirleyip destek ver butonuna tıklamaları yeterli. Desteklenen STKlardan minumum 3000 desteğe ulaşan ilk 30 STKnın bilgisayar, yazıcı gibi ofis malzemeleri Assos tarafından karşılanıyor.

Assos milyonlarca kullanıcıya ulaşıp, hem onları yeniliklerden haberdar etme hem eğlendirme hem de kendilerinin de destekleriyle topluma yararlı çalışmalar yapmak gibi bir çok faaliyeti facebook aracılığıyla başarıyla yürütebilen bir marka olarak, bu yönde sürdürülebilir  çalışmalarına hız kesmeden devam etmeyi hedefliyor.


Geri Dön