Genel

Astoria Alışveriş Merkezi'nin yönetimini "CURE" üstlendi

Astoria'nın "İşletme Yönetimi"ni üstlenen CURE tarafından Astoria Genel Müdürlüğü'ne Uğur Karakaş getirildi

Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Astoria Alışveriş  Merkezi, Avrupa'nın önde gelen alışveriş merkezi yönetimi şirketlerinden CURE (COMMERCIAL URBAN REAL ESTATE) ile anlaştı. .
 
Ziyaretçilerine en iyi hizmeti vererek, maksimum müşteri memnuniyeti hedefleyen Astoria Alışveriş  Merkezi, alışveriş merkezi yönetim & kiralama şirketi EMCM ile perakende proje geliştirme şirketi ACTEEUM Group olmak üzere iki uluslararası şirketin ortak girişimi olan CURE ile anlaşma imzaladı. 

Bu bağlamda Astoria Alışveriş Merkezi'nin yönetimini üstlenen Cure tarafından, Astoria Genel Müdürlüğü görevine Uğur Karakaş getirildi.. 

1971 doğumlu olan Uğur Karakaş, İngiltere Bournemouth Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 2000 - 2005 yılları arasında Cefic Jestiyon Leasing Manager ve AVM Manager görevlerini yürüten Karakaş, Ece Türkiye'de Leasing Manager ve Krea'da Leasing Director görevlerini yürüttü.

Astoria Alışveriş  Merkezi'nde, dünyaca ünlü yerli ve yabancı binlerce markanın buluşma noktası olan 110 mağaza yer alıyor. Astoria Alışveriş Merkezi; Türk ve dünya mutfaklarından örneklerle, hem resmi iş yemeklerine hem de dost sohbetlerine ev sahipliği yapan restaurantları, cafeleri, 1000 kişi oturma kapasiteli, 10 salonlu Cinebonus Sinemaları, Uzak Doğulu "Anantara Spa" ve "Luxury Fitness"ı ile hayattan keyif almasını bilenlere, ayrıcalıklı  zevklere hitap eden, rahat ve kaliteli bir alışveriş ortamı  sunuyor.