30 / 04 / 2024

Astoria AVM baharın gelişini kutluyor

Astoria AVM baharın gelişini kutluyor

Astoria baharın gelişini kutlamak için yeni bir konsepte büründü



İçinde spa ve spor salonu bile var 
Bir düşünün, çevrenizde tavşanlar, kuşlar, balıklar ve onlarca çiçek varken alışveriş yapmak nasıl olurdu? Baharın gelişini kutlayan Astoria'da bu düş gerçek oldu

Astoria Alışveriş Merkezi Esentepe'de yaklaşık iki sene önce açıldı. Modern mimarisi, aydınlık ve ferah atmosferiyle dikkat çeken alışveriş merkezi Avrupa'nın en yüksek ikiz atriumlarına sahip. Metro yolu üzerindeki alışveriş merkezine bu sayede ulaşım da oldukça kolay.

Bugünlerde Astoria baharın gelişini kutlamak için yeni bir konsepte bürünmüş. İçeri girince papağanlar, muhabbet kuşları, süs balıkları, tavşanlar, civcivler, kumrular, güvercinler misafirleri selamlıyor. Çeşit çeşit ağaçlar, çiçekler, akvaryumlar ve hatta köprüler etrafı süslüyor. Baharın en güzel habercisi olan narin kelebekler de burada yerlerini almış. Bugüne kadar Türkiye'nin en büyük kelebek sergisini Astoria'da görmeniz mümkün. Yağmur Ormanları'nın Perileri adlı sergide Güney Amerika Yağmur Ormanları'nın nadide türlerdeki kelebekleri yer alıyor.

RESTORAN SEÇENEĞİ DE FAZLA

110 mağazadan oluşan Astoria'da her yaşa ve zevke hitap eden ürünleri bulmak mümkün. Roman, Herry, Fabrika, Brandroom, Marlboro Classics, Damat Tween/ ADV, Koton, Stefanel, W, Sephora, Hotiç, Nu&Nu gibi mağazalar yanında Adidas, Columbia Shop, DKNY, LTB, Mavi Jeans gibi spor ve genç giyim markaları da yer alıyor. Goose, Mothercare, Desa, Pretty Fit, Sephora, Flormar, Chakra, Etam ve daha onlarca farklı mağaza var.

Dostlarınızla oturup keyifle yemek yiyebileceğiniz ya da iş yemekleriniz için tercih edebileceğiniz restoranlara sahip Astoria'da Cafe Nero, Popeyes, Num&Num, Cafe Clementine, Starbucks Coffee gibi mekanların yanı sıra Lezzetli, Yıldız Restaurant gibi geleneksel damak zevkine ve Sushico Chineese Town gibi dünya mutfakları değişik tatları arayanlara hitap eden restoranlar da bulunuyor.

BAKIMINIZI İHMAL ETMEYİN

Kişisel bakımınıza dikkat ediyorsanız Uzakdoğu'dan gelen Bangkok, Puket, Maldivler ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi pek çok ülkede de hizmet veren Anantara Spa Astoria Alışveriş Merkezi'nde bulunduğunu hatırlatalım. Sanskritçe'de `sınırları olmayan akan su' anlamına gelen Anantara Spa'da sadece spa değil peeling, kadın ve erkeklere özel hamamlar, sulu masaj yatakları, kapalı havuz ve sauna yer alıyor. Anantara Spa'da vücut bakımı yanında cilt bakımı da yapılıyor.

Astoria'daki farklılıklardan biri de Luxury Fitness... Pilates, kinesis, gym&cardio gibi farklı egzersizlerin yapılabildiği spor merkezi Luxury Fitness'ta üyeler kendilerine uygun olan antreman saatini belirleyebiliyor. Farklı sporlara ilgi duyanlara fit-box, spinning, swissball dersleri de veriliyor.

FİLM ARASI İSTANBUL MANZARASI

Astoria'nın sinemaları misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor. Burada sinema salonlarının hepsi özel localı... 10 salonlu sinemayı özel yapansa duvarlarının `cam'dan olması! Film süresince özel bir sistemle camlar kapanıyor ve diğer sinema salonları gibi karanlık ortam sağlanıyor. Film aralarında tekrar açılıyor. Böylece salondan alışveriş merkezinin içi ve İstanbul manzarası gözler önüne seriliyor. Dekorasyonuyla dünyada bir ilk olan Astoria'nın sinema salonları ayrıca Real D özelliğine sahip.

Astoria'da çocuklu aileler de unutulmamış. Onlar için Astoria'da `saatlik ücretli çocuk oyun, eğlence ve emanet sistemi' olan The Play Barn Plus bulunuyor. Burada çocuklar istedikleri alanda oyun oynama özgürlüğüne sahip! Çocuk gelişimi mezunu olan süpervizörlere emanet edilen çocuklar dilerlerse top havuzlarında, kaydıraklarda, gönüllerince eğleniyorlar dilerlerse resim ve elişi uğraşlarının yapıldığı aktivite odasında becerilerini geliştiriyorlar. Yani The Play Barn Plus'a girdikten sonra kararlar tamamen onlara kalmış! Ayrıca doğum günü partisini kutlamak isteyenler için bir salon, mini sinema, saç ve imaj tasarımı içinse kuaför bölümü var.

AVM'NİN KÜNYESİ

Toplam kapalı alanı: 35.000m2

Mağaza sayısı: 110

Otopark kapasitesi: 1000 araç

Engelli otoparkı: Mevcut

Kablosuz internet: Yok

Sinema: 10 salonlu CineBonus
Star


Geri Dön