30 / 04 / 2024

Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Firma: Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı

Proje: Asude Yaşam Sefaköy

Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı Asude Yaşam Evleri Sefaköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 204 bin TL'den başlıyor. İşte Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!



Asude Yaşam projesi; Sefaköy'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım bilgileri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Daire teslimlerinin 2016 Aralık'ta yapılacağı Asude Yaşam Evleri Sefaköy projesi;  Aykar İnşaat, Nrn Yapı ve Fourhand Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


3 blok ile 114 daireden meydana gelen Asude Yaşam Evleri Sefaköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Toplam arsa alanı 7.040 metrekare olan Asude Yaşam Evleri Sefaköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ya da firma vadelendirmesi kullanılıyor. 


Daire fiyatlarının 204 bin TL'den başladığı Asude Yaşam Evleri Sefaköy'de 4 bin metrekare peyzaj, yürüyüş alanları, fitness center, havuz ve spor alanları bulunuyor. 


Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!


Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi ve diğer Özel Hastanelere, Özel ve Resmi İlk ve Orta Eğitim Kurumları ile Sabahattin Zaim Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Aydın Üniversitesine 5-10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

ASefaköy ve Halkalı’nın kesişme noktasında bulunan konumuyla Atatürk Havalimana 5 dakikalık mesafede ve ulaşım akslarının ortasında (E-5,E-6) bulunan Asude Yaşam projesi; Sefaköy- Halkalı Havaray istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 



Asude Yaşam Evleri Sefaköy iletişim

Telefon: 0 (212) 441 16 66

Web Adresi: http://asudeyasam.com/


projeye sor



Geri Dön