28 / 04 / 2024

ASUS yanlışlıkla ZenFone 10'un fiyatını sızdırdı

ASUS yanlışlıkla ZenFone 10'un fiyatını sızdırdı

Bu yılki Zenfone 10, selefine ayak uydurmayı umuyor. ASUS hayranları için ufukta bazı iyi haberler olabilir. Bunun nedeni, Zenfone 10'un fiyatlarının doğrudan ASUS'tan sızdırılmış olması ve beklenenden daha ucuz olabilmesidir.



ASUS, kısa bir süre önce Zenfone 10'un kamerasının kör testini kolaylaştırmak için bir  web sitesi başlattı. Bununla birlikte, akıllı telefon meraklısı Wichaya Poka, web sitesindeki hüküm ve koşulların aslında Zenfone 10'un yaklaşık perakende satış değerinin 749 $ olduğunu açıkladığını fark etti. Fiyatın gösterildiği hüküm ve koşulların ekran görüntüleri aşağıda gösterilmiştir.

ASUS yanlışlıkla ZenFone 10 un fiyatını sızdırdı

Ekran görüntüsündeki ifadeler, farklı bir fiyata yer bırakıyor. Ancak, ASUS'un Zenfone 10'u Zenfone 9 ile hemen hemen aynı fiyata piyasaya süreceği sonucuna varmak yanlış olmaz. Genellikle promosyon yarışmalarından ödül olarak verilen telefonlar temel varyanttır. ASUS'un kendi sözlerine inanılacaksa, Zenfone 10'un 749 dolardan başladığını görmeyi umabiliriz. Web sitesi, kullanıcıları bir dizi fotoğrafa oy vermeye davet ediyor. Alınan geri bildirim, yaklaşmakta olan telefonun kamerasını ayarlamanıza yardımcı olacaktır. Kullanıcılar ayrıca piyasaya sürüldükten sonra bir Zenfone 10 kazanmak için şanslı bir çekilişe katılacaklar.


Geri Dön