29 / 04 / 2024

Ata GYO Kayseri'deki gayrimenkulünü TAB Gıda'ya kiraya verdi!

Ata GYO Kayseri'deki gayrimenkulünü TAB Gıda'ya kiraya verdi!

Ata GYO tarafından Kayseri Talas'taki gayrimenkulün 5A nolu bağımsız bölüm için TAB Gıda ile kiralama sözleşmesinin karşılıkı olarak feshedilip, yerine 5A ve 5B nolu bağımsız bölümleri kapsayan yeni bir kira sözleşmesi akdedilmesine karar verildi...



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkulün kiraya verilmesi ve kira süresi hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Kayseri İli, Talas İlçesi, Talas Mahallesi, 833 Ada 1 parselde kayıtlı projede yer alan 5A nolu bağımsız bölüm için TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile kiralama sözleşmesinin karşılıkı olarak feshedilip, yerine 5A ve 5B nolu bağımsız bölümleri kapsayan yeni bir kira sözleşmesi akdedilmesine karar verildi.

Gayrimenkulün aylık kira bedelinin, aylık işletme cirosu üzerinden yüzde 12 olacak şekilde hesaplanmasına ve kira süresinin 30 yıl olmasına karar verildi. 

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde yer alan, Kayseri İli, Talas İlçesi, Talas Mahallesi, 833 Ada 1 parselde kayıtlı projede yer alan 5A nolu bağımsız bölüm için TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile kiralama sözleşmesinin karşılıkı olarak feshedilip, yerine 5A ve 5B nolu bağımsız bölümleri kapsayan yeni bir kira sözleşmesi akdedilmesine,

Gayrimenkul'ün aylık kira bedelinin, aylık işletme cirosu üzerinden % 12 olacak şekilde hesaplanmasına, ve kira süresinin 30 (otuz) yıl olmasına karar verilmiştir. 
  
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.


Geri Dön