Konut

Atabilge Aka Konutları kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutlarında, 27 Aralık'ta noter huzurunda çekilecek kura ile daireler sahiplerini bulacak. Kura töreni yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla bu pazar Congresium’da yapılacak.

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara’nın cazibe merkezi İncek’te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Yıllardır başarılı biçimde tasarladığı ve inşa edip teslim ettiği konutlar dolayısıyla adı tecrübe ve güvenle özdeşleşen Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığınca gerçekleştirilen ATABİLGE AKA Konutları'nda bu Pazar günü noter huzurunda çekilecek kura ile 884 dairenin sahipleri belli olacak. Kura çekme töreni,  yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleştirilecek.


Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, Atabilge Konut Yapı Kooperatifi  ile birlikte gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura ile sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 


http://www.atabilgeaka.com/