29 / 04 / 2024

Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hanife Atalay ve Erdoğan Atalay ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hanife Atalay ve Erdoğan Atalay ortaklığında kuruldu. 


Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) INSAAT 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; mesken, toplu konut, isyeri, ticarethane, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, içme suyu boru ve depolarının insaatı, yol, köprü,baraj, liman, sondaj kuyusu insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar ile her türlügayrimenkulü almak, satmak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait binaların insaatı, taseronluk hizmetleri ve taahhüt, montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek........ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;Çobançeşme Mah.Çelik Sk.N.4/1 Bahçelievler 


Geri Dön