30 / 04 / 2024

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Firma: Ataseven Group

Proje: Atakent Didim Mavi

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.



Atakent Didim Mavi, ''Mavinin en güzel tonuna hazır mısınız?'' sloganıyla lansmana özel fiyatlarla satışta. Ataseven Group tarafından hayata geçirilen projede, hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sunuluyor. Ayrıca, sabit faiz oranı imkanı da tanınıyor. 

Atakent Didim Mavi Projesi, toplamda 13 bin 91 metrekare site alanı üzerinde tasarlanmış, 9 bin 579 metrekarelik peyzaja sahip. Toplam 87 adet konuttan oluşan projede, 30 adet 2 oda bir salon, 18 adet 3 oda bir salon, 12 adet tek tip 2 oda bir salon villa, ve 27 adet 3 oda bir salon villa yer alıyor. 

 Atakent Didim Mavi de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Geleceğe iyi bir yatırım imkanı sunan  Atakent Didim Mavi  projesi lansmana özel fiyatlarla satışta.  Hemen hemen her daire deniz ve körfez manzarasına saip. 

Atakent Didim Mavi'de konutların özellikleri arasında, yangın ihbar sistemi, su depolama ve hidrofor sistemi, merkezi uydu anten sistemi, klima seperatörü, su yalıtımı, telefon ve internet altyapısı, temiz arıtma su sistemi, vestiyer, salonda klima, çelik kapı, panjur, özel tasarım mutfak ve ankastre ürünler yer alıyor. Konut ve bina özellikleri kadar çevre özellikleri de dikkat çekiyor. Atakent Didim Mavi projesinde bitkisel peyzaj, otomoatik sulama sistemi, açık otopark, çevre aydınlatma, kamera güvenlik sistemi ve bisiklet yolu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

 Atakent Didim Mavi de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

ATAKENT DİDİM MAVİ SOSYAL DONATILARI NELER?

Atakent Didim Mavi sosya donatıları ile de tam not alıyor. Atakent Didim Mavi'de panoramik krfez manzarsı, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, pool cafe, çok amaçlı spor sahası, açık hava fitness, çocuk oyun alanı,açık otopark ve amfi oturma alanı bulunuyor. 

 Atakent Didim Mavi de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

ATAKENT DİDİM MAVİ NEREDE? ATAKENT DİDİM MAVİ LOKASYON BİLGİSİ!

Atakent Didim Mavi Didim'e 24 km,  Milas Bodrum Havaalanı'na 46 km, Adnan Menderes Havaalanı'na 141 km, Bodrum'a 78 km, Kuşadası'na 68 km, Marmaris'e 106 km, Aydın'a 95 km, Muğla'ya 161 km, İzmir'e 150 km, Çeşme'ye 235 km, Efes Antik Kent'e 90 km, Seferihisar'a 150 km, Milet ANtik Kenti'ne 26 km uzalıklıkta yer alıyor.

WEB: https://www.ataseven.com.tr/Anasayfa
TEL: 444 22 82


projeye sor



Geri Dön