27 / 04 / 2024

Atakent Terrace Tema nerede?

Atakent Terrace Tema nerede?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema projesinde aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atakent Terrace Tema nerede?




Toplam 416 daireden meydana gelen  Terrace Tema projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire büyüklükleri 90 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. 


İnanlar Atakent  Terrace Tema  projesinde 100 ay vade farksız taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Atakent Terrace Tema nerede?


Atakent Terrace Tema projesi İstanbul Avrupa Yakası Halkalı-Atakent bölgesinde hayata geçirildi. 


İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Terrace Tema projesi metrobüse ve TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 kara yoluna 8 dakika,metro hattına ise 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


30 ve 40 katlı iki kule olarak yükselen İnanlar Terrace Tema projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. 30 bin metrekare alanda inşa edilen Terrace Tema Halkalı'da daire sahiplerine fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar sağlanıyor. 


Adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Tel : 444 2 002

Web : http://www.terracetema.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön