02 / 05 / 2024

Atakent'in en prestijlisi sıfır peşinatla: Terrace Tema!

 Atakent'in en prestijlisi sıfır peşinatla: Terrace Tema!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Konutların alanlarının 90 metrekareden başlayıp, 225 metrekare kadar yükseldiği Halkalı Terrace Tema Atakent projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor...



Teslimlere özel sınırlı sayıdaki dairelere sahip olmak için peşinat verilmeyen Atakent  Terrace Tema  projesi,  İnanlar İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor.


Konut alanlarının 90 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Terrcae Tema Atakent projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde konumlanıyor. 


Toplam 78 bin 856 metrekare alan üzerinde yaşama geçirişen Halkalı Terrace Tema, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


 Atakent in en prestijlisi sıfır peşinatla: Terrace Tema!


26 bin 500 metrekaresi yeşil alan için ayrılan Terrace Tema Halkalı projesinin içerisinde 416 adet daire ve 2 kule yer alıyor. 


Terrace Tema Atakent projesi sosual alanları içerisinde; fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve oyun alanları mevcut. 


Atakent Terrace Tema satış ofisi

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön