14 / 05 / 2024

Ataköy Plus AVM, 3M DI-NOC ile dekore edildi!

Ataköy Plus AVM, 3M DI-NOC ile dekore edildi!

3Min reklam uygulamaları birimi Scotchprint® Graphicsin dekoratif kaplama çözümü DI-NOC ile dekore edilen Ataköy Plus Alışveriş Merkezi, açıldığı günden bugüne şıklığı ile ziyaretçilerin gezilerine keyif katıyor



Mimar Dara Kırmızıtoprak tarafından tasarlanan Ataköy Plus alışveriş merkezindeki 4 bin 532 m2lik alanda, DI-NOCun Fine Wood ve Metallic serileri kullanıldı. 20 gün süren uygulama, Avrupanın 3. büyük, Türkiyenin ise en büyük  DI-NOC projesi unvanını aldı. Zengin desen ve renk seçeneğiyle sunulan ürünler, dayanıklılık, uygulama kolaylığı ve tasarımla uyum sağlaması gibi özellikleriyle, mimarlar tarafından tercih ediliyor. Dekoratif ürünler, yüzeylere doğal taş, metal, deri ve granit gibi farklı malzemelerin görüntüsünü kazandırırarak farklı ortamlar yaratıyor.

3M Türkiye hakkında
Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiyede 300den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.
1992 yılından bu yana Türkiyedeüretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiyede üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköydeki üretim tesisine ARGE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

3M Hakkında
3M bir asrı aşkın süredir yeni fikirler geliştirir ve bu fikirleri binlerce dahiyane ürüne dönüştürür. 3Min yaratıcılığı teşvik eden işbirliği kültürü, hayatı kolaylaştıran çok çeşitli teknolojilere ilham verir. 3M icat etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen inovasyon şirketidir. 3M, yıllık 27 milyar dolarlık satış hacmi ve dünya çapında faaliyet gösterdiği 65'den fazla ülkede yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.


Geri Dön