Genel

Ataman Karina'da 129 bin TL'ye!

Dairelerin Fiyat aralığı 129.000.-TL ile 450.000.- TL arasında değişmekte. Bankaların projeye özel verdiği kredi faiz oranları ise oldukça düşük

Anadolu yakasında hızla gelişen Pendik, son yıllarda gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Lokasyon itibariyle Anadolu Yakasının en merkezi semtlerine olan yakınlığı, sahil şeridi, Türkiye"nin ikinci büyük marinası MarinTürk"ün Pendik sahilde açılması, Sabiha Gökçen Havaalanına yakınlığı, Teknopark ve Uluslar arası fuar merkezinin yakın zamanda bölgede açılacak olması Pendik"i yatırım için son derece değerli kılıyor.
                             
Ataman Karina Pendik projesi ise bu değerli bölgenin en merkezi noktasında, E5 karayoluna birkaç saniyelik mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda projenin hemen yanındaki arazide Garanti Bankası Teknoloji Üssü"nün inşaatının başlaması ve tamamlandığında burada çalışacak binlerce kişi potansiyeli Ataman Karina projesini   yatırımcı için çok daha cazip hale getiriyor. Ayrıca projenin hemen yanında bölgenin iki büyük alışveriş merkezi olan Pendorya AVM ve Neomarin AVM bulunmakta.
                             
                             
Proje için bir diğer önemli özellik ise ilk durağı Kadıköy"den   başlayacak olan Marmaray"ın Pendik"e kadar uzatılmış olması. Projeye pek çok farklı ulaşım yolu bulunmakta. Sahil yolu, E5 karayolu, TEM otoyolu, tren, toplu taşıma araçları ve açıldığında Marmaray ile de Ataman Karina Pendik"e ulaşmak mümkün.   Ataman Karina Pendik Türkiye"de her tür ulaşım imkanı ile gelinebilen ender   konut projelerinden biri olma özelliği ile ön plana çıkıyor.
 
                             
ZENGİN YAşžAM ÖZELLİKLERİ VE RESIDENCE HİZMETLERİ
                             
Ataman Karina Pendik projesi 17.000 metrekare alan üzerine kurulu iki etaptan oluşmaktadır. Her iki etabında ana teması , konut sahiplerine doğanın dinginliğini ve şehrin enerjisini hissettirecek benzersiz bir konsepttir. Projenin içerisinde yer alan şelalenin aktığı doğal gölet ve etrafındaki yürüyüş parkuru tüm peyzaj alanı boyunca devam etmektedir. Ataman Karina Pendik"in ilk etabında yer alan, farklı renk ve çiçeklerden oluşturulan geniş renk bahçeleri ise projenin yeşil ve maviyi buluşturan konseptine doğanın tüm güzelliklerini katmakta.
 
                             
Satışa açılan 2.etap residence konseptinde planlandı. 3 blok ve butik çarşıdan oluşan ikinci etapta dairelere residence hizmetleri verilecek. Daire sakinlerine resepsiyon, lobi, concierge, 7/24 güvenlik, acil ambulans servisi gibi temel hizmetlerin yanı sıra talebe bağlı ve ek ücret ile temizlik hizmetleri, kuru temizleme, posta ve kurye gönderimi, business center, seyahat ve transfer rezervasyonları gibi   hizmetler de sunulacak.
                             
22 adet mağazanın yer alacağı Ataman Butik çarsı ise daire sakinlerinin alışveriş keyfini projenin içinde yaşama imkanı sunuyor.
Ataman Karina Pendik 2.etabının bir diğer özelliği ortak kullanıma açık sosyal alanların zenginliği. Projede yaşayacak olan kişilerin tüm sosyal ihtiyaçları ayrıntılı bir şekilde düşünülmüş ve 2.etap bu ihtiyaçlara göre planlanmıştır. Parti veya kutlamaların yapılabileceği, daire sahiplerinin dilediklerinde kalabalık misafir gruplarını ağırlayabilecekleri, ev sıcaklığında dekore edilmiş salon-lounge alanı, kitap okuyarak dinlenmek için kütüphane odası, arkadaş grupları ile   birlikte dev ekranda sinema keyfi için, talep edilen saatlerde sadece kişiye özel rezerve edilen 15 kişilik özel sinema odası, komşular   veya misafirlerle   buluşup tüm günün keyifle geçirilebileceği seyir terası, iş toplantıları için tüm teknik ekipmanların   bulunduğu toplantı odası gibi olanaklar bu etabın en önemli özellikleri. 1+1 daire alan bir aileye adeta 5+1"de yaşama keyfi sunan bu sosyal alanlar kişilerin yaşamlarına renk katmak için planlandı.

Projede bulunan 430 adet daire, stüdyolar, 1+1, 2+1, teraslı 2+1"ler ve teraslı 3+1"lerden oluşmakta.   Projenin ilk etabında 247 daire, 2.etabında ise 184 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin cephelerinde kullanılan tam boy pencereler gün ışığından maksimumda faydalanma olanağı sunuyor. Güneşe dönük ve dairelerin birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde tasarlanan mimarisi projenin en beğenilen özelliklerinden.
 
                             
53 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen dairelerin cazip ödeme koşulları bulunmakta.Fiyatların 129.000.-TL"den başladığı projede 5.000 TL peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. Dairelerin Fiyat aralığı 129.000.-TL ile 450.000.- TL arasında değişmekte. Bankaların projeye özel verdiği kredi faiz oranları ise oldukça düşük. Bankaların Ataman Karina projesine 120 aya kadar vade imkanları ve 120 ay için 0.71 gibi cazip   faiz oranı bulunmakta.
 
                             
Ataman Karina Pendik projesinin 1.etabının Mart 2012"de 2.etabının ise Aralık 2012"de teslim edilmesi planlanmakta. İnşaat"ı hızla devam eden projenin 1.etabının kaba inşaatı neredeyse tamamlanmış   durumda.
 
TİCARİ ÜNİTELER YAKINDA SATIşžTA
 
Projede ayrıca 22 adet mağaza bulunmakta. Büyüklükleri 40 m2 ile 140 m2 arasında değişen ve ihtiyaca göre birleştirilebilen ve daha büyük metrekarelere ulaşan mağazalar için ön talep toplanmaya başlandı. Projenin Satış ve Pazarlama Koordinatörü   Ece Atalay projenin merkezi lokasyonundan ötürü ticari ünitelere de oldukça yoğun talep olduğunu ve 2011 Ocak ayında ticari ünitelerin de satışa çıkacağını belirtti.  
 
                                 
 
Proje Künyesi
Konum                                                                                             : Pendik, İstanbul
Proje sahibi                                                       : Ataman İnşaat A.şž.
Toplam yatırım tutarı                           : 90.000.000.-TL
Mimari proje                                                     : DOME Mimarlık
Teslim tarihi                                                       :   Mart 2012 (1.Etap), Aralık 2012 (2.Etap)
Toplam inşaat büyüklüğü             : 55.000 m2
Toplam konut adedi                             : 430 adet
Toplam mağaza adedi                      : 22 adet
En küçük ev                                                     : 46 m2     (1.etap)   53m2   (2.etap)
En büyük ev                                                     : 225 m2 (1.etap) 190m2   (2.etap)

www.atamankarina.com.tr

0216 397 03 00

Projeden görüntüler için tıklayın...