Genel

Ataman Karina'da mağazalar satışa sunuldu! 200 bin TL'ye!

Ataman Karina projesinde yer alan 22 mağaza satışa sunuldu. Mağazaların büyüklüğü 38 ile 163 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 200 bin TLden başlıyor

Pendikte hayata geçirilen Ataman Karina projesinde yer alan 22 mağaza satışa sunuldu. Ataman İnşaat projesi Ataman Karina yaklaşık 1000 kişinin yaşayacağı 437 konuttan oluşuyor.

437 konuttan oluşan residence konseptindeki siteye hizmet verecek mağazalar aynı zamanda E5 ve TEMe cepheli bir konumda yer alıyor. E5 ve TEMden mağazalara ulaşım kolaylığı sağlanması için gerekli yol düzenlemeleri de planlanmış durumda. Mağazalar sadece site sakinlerine değil bölgede yaşayanlara da hizmet verebilecek dışa açık bir konumda bulunmakta.

Market, eczane, restaurant, cafe, iletişim operatörleri bayii ( Turkcell, Vodafone, Avea, Turk Telekom), kuaför, ana okulu gibi iş alanlarına oldukça uygun mağazalara banka kredisi veya Ataman finasman sistemiyle sahip olunabiliyor.

Mağazaların büyüklüğü 38 ile 163 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 200 bin TLden başlıyor. 

Projenin Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ece Atalay mağazaların lokasyonunun değerli bir konumda olduğunu ve hem yatırım hem de mağazaların verimliliği açısından site içinde yaşayacak kişi sayısının ve bölgenin yerleşim merkezi olmasının önemini belirtti. Mağazaların ödeme seçenekleri olarak peşin ve taksitli alternatifler olduğunu belirten Atalay, peşin alımlarda ayrıca % 10 indirim uygulanacağını ve banka kredisi ile 120 aya varan taksitlerle de projede mağaza sahip olunacağının altını çizdi. 

Ataman Karina projesi 437 konut ve 22 mağazadan oluşmakta. Projedeki konutların satışının %75i tamamlanmış durumda. Residence konseptindeki projede açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları, mini club, okuma ve sinema odaları, fitness center, lounge ve restaurant bulunan projede 24 saat güvenlik hizmeti de yer almakta.

Havaalanı Bağlantı yolu sayesinde kısa bir sürede  Sabiha Gökçene ulaşılabilen proje aynı zamanda Sahil Yolunun E5e bağlandığı Tersane Kavşağına yürüme mesafesinde bulunuyor.
İnşaası tamamlandığında Kadıköy-Kaynarca Metro (Marmaray)  İstasyonunun hemen yanında yer alarak ulaşım kolaylığı sunacak olan Ataman Karinanın  yürüme mesafesinde Pendorya ve Neomarin Alışveriş Merkezleri ile Metro Grosmarket  ve  5 Yıldızlı Divan Asia Oteli bulunuyor. Marinaya ise sadece 2 km. mesafede. 
F1 pisti, Fuar Merkezi, Garanti Bankası İletişim Üssü, Sabancı Üniversitesi, Koç Eğitim Vakfı, Tübitak Yerleşkesi ve Marmara Üniversitesi Hastanesi de bölgeyi İstanbulun yeni cazibe merkezi haline getirerek yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Detaylı Bilgi için
Tel :0216 3970300
www.atamankarina.com.tr 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com