29 / 04 / 2024

Ataşehir Belediyesi, cadde ve sokaklara asfalt dökmeye hazırlanıyor

Ataşehir Belediyesi, cadde ve sokaklara asfalt dökmeye hazırlanıyor

Ataşehir Belediyesi, yaz boyunca cadde ve sokaklara tonlarca   asfalt dökmeye hazırlanıyor. Ancak belediyenin endişesi, dökülen asfalttın kısa süre içerisinde yeniden bozulması...



Ataşehir 'deki yoğun çalışma nedeniyle ilçede yap-boz yaşanıyor. Gümrük, hal ve İETT garajına gelen araçlar ağır hasar oluşturuyor.

ATAşžEHİR 'DE yükselen trilyonluk projeler, ilçe statüsüne yeni kavuşan yerleşim yerinde aynı zamanda gelişmeyi de birlikte getirdi. İstanbul ' un yeni ilçesi Ataşehir   her geçen gün yeni inşaat projeleriyle donatılırken, başta beton mikserleri olmak üzere hafriyat kamyonları yeni yapılan cadde ve sokakları savaş alanına çeviriyor. Kısa bir süre önce ilçe sokakları ve caddeleri belediye tarafından asfaltlanmasına rağmen kısa sürede yeniden atıl haliyle dikkat çekiyor.

Bir yandan trilyonluk   konut projeleri, diğer yandan projeler yapımı için yüzlerce inşaat makinaları tarafından kuşatılan Ataşehir 'de, konut projelerin yoğun olduğu mahallelerde yollar köstebek yuvasına dönüştü. Kurudere Sokak sakinleri, caddelerin yeni asfaltlanmasına rağmen gece gündüz demeden yeni yapılan yollar nedinyel ağır vasıta araçlar tarafından bozulduğunu görünce isyan etti.

Konutlar bitince yollar asfaltlanacak  

Havaların düzelmesiyle birlikte   yoğun asfalt çalışması başlatan Ataşehir Belediyesi, yaz boyunca cadde ve sokaklara tonlarca   asfalt dökmeye hazırlanıyor. Ancak belediyenin endişesi, dökülen asfalttın kısa süre içerisinde yeniden bozulması. Belediyenin bir yandan halka hizmet etme çabası diğer yandan bu çalışmaların vatandaş için eziyete dönüşmesi ciddi sıkıntı yaratıyor. Belediye yetkilileri çareyi inşaatı yoğun olan yerlere asfalt çalışmalarını inşaatların bitirilmesiyle birlikte yapmakta buldu. çalışmalar daha çok yeni yapılaşmanın bulunmadığı bölgeleri kapsayacak.

Ataşehir 'in trilyonluk projeleri:

Ağaoğlu My

World

Elite Life

Varyap Meridian  

Hisar Evleri                

Platin Konutları    

Polaris Residence

şžehir Işıkları

Star


Geri Dön