Eğitim

Ataşehir butik projelerle donatılacak!

Anadolu Yakası'nda butik projeler yapmak için harekete geçen Dekon İnşaat, AZ İnşaat ile birlikte Meritlife projelerinin temelini attı  

Anadolu Yakası'nda butik projeler yapmak için harekete geçen Dekon İnşaat, AZ İnşaat ile birlikte Meritlife projelerinin temelini attı.

Dekon İnşaat ve AZ İnşaat, gelecek yıllarda da isimlerini Meritlife adı altında Ataşehir'de farklı ve konsept projelerle duyurmayı hedefliyor.
Dekon İnşaat bu yıl içinde Doğu Ataşehir'de ve 2011'de ise Batı Ataşehir'de butik projeler gerçekleştirmeyi planlıyor. Eğitimli, çalışan ve dinamik yaşayan kesim için konut yaptığını belirten Dekon İnşaat yetkilileri, doğru finansman modelleri oluşturarak cazip ödeme planları sunduklarını kaydetti. Şu sıralarda Doğu Ataşehir'de yer alan Meritlife Hayat'ın satışına hazırlanan firmalar, projenin temelini temmuzda atacak.

`Hizmet götürmeyi hedefliyoruz'
Dekon İnşaat Satış Pazarlama Direktörü Nesrin Göken, Meritlife Hayat ile ilgili olarak, "20 ay gibi kısa bir sürede bitirmeyi planladığımız bu proje 1+1 ve 2+1 ağırlıklı. Hedef kitleye uygun olarak tasarladığımız Meritlife Hayat, sosyal olanaklarıyla da hayli iddialı" diye konuştu. Göken, "Zamanla yarışan İstanbulluya hizmet götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

150 bin TL'den başlıyor
Doğu Ataşehir'de 5 bin metrekare alana inşa edilecek olan Meritlife Hayat'ın temeli temmuzda atılacak. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olması planlanan projenin yapımı 2012 yılının ilk yarısında tamamlanacak. Meritlife Hayat projesi 16 katlı iki bloktan oluşacak.
Toplam konut sayısı ise 138 olacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde konut seçeneklerinin bulunacağı Meritlife Hayat'ta konutların alanları 65 ile 141 metrekare arasında değişecek. Metrekare ortalama satış fiyatının 2 bin 500 TL olduğu Meritlife Hayat'ta fiyatlar 150 bin TL'den başlıyor, 350 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ödeme planı henüz belirlenmedi ancak alınan bilgilere göre, vadeli ödemeleri şirket finanse edecek. Akyürek Mimarlık Ofisi'nin tasarladığı Meritlife Hayat'ta üstü açılabilir kapalı havuz da bulunacak.
Emlakkulisi