30 / 04 / 2024

Ataşehir Canan Business İstanbul'da 389 bin TL'ye home ofis!

Ataşehir Canan Business İstanbul'da 389 bin TL'ye home ofis!

Firma: Canan Yapı

Proje: Canan Business

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerden meydana gelecek olan Ataşehir Canan Business İstanbul projesinde yer alan home ofislerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.



Canan Residence projesi ile inşaat sektörüne ses getiren  Canan Yapı  yeni bir projeye imza atıyor. Doğu Ataşehir merkezinde hayata geçirilen  Canan Business  İstanbul’ un yeni gözde bölgesi Ataşehir’ de, şehrin kalbinde, hayatla içiçe, modern ve ergonomik yapısıyla göz dolduran home ofisler ile çalışma hayatına dair bildiklerinizi unutturup size yepyeni ve benzersiz bir çalışma deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı.


Hem çalışıp hem de kaliteli zaman geçirebileceğiniz ferah 1+1, 75 ve 78 metrekarelik ve 2+1, 111 ve 118 metrekarelik 112 adet istenildiğinde birleştirilebilen home ofislerde çalışma hayatınızı kolaylaştırılacak her türlü detay titizlikle düşünüldü. 


Proje merkezi konumu, mimarisi ve sosyal olanakların yanısıra Canan Business’ ın tamamında bulunan geniş balkonlarda açık hava, gökyüzü ve adalar manzarasını doyasıya yaşama fırsatı sunuyor.


Fiyatların 389 bin TL'den başladığı projede toplam 112 home ofis yer alıyor.  Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen Ataşehir Canan Business projesi 17 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Ataşehir Canan Business projesinin sosyal alanlarında kameralı güvenlik, kapalı otopark, fitness center, güvenlik ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Ataşehir Canan Business nerede?

Acıbadem Üniversitesi ve Ataşehir merkezine 1.5 kilometre, 

Palladium AVM ve Kozyatağı metro durağma 2.5 kilometre,

Bağdat Caddesi'ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. 


Ataşehir Canan Business iletişim

Tel: 0 216 594 90 90

Web Adresi: www.cananbusiness.com


projeye sor



Geri Dön