01 / 05 / 2024

Ataşehir Canan Residence satılık!

Ataşehir Canan Residence satılık!

Firma: Canan Yapı

Proje: Canan Residence

2 oda 1 salon dairelerin satışlarının tamamlandığı Ataşehir Canan Residence satılık dairelerinde fiyatlar 370 bin liradan başlıyor. 12 bin 600 metrekareye yayılan Ataşehir Canan Residence hemen teslim ediliyor...




İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de konumlandırılan  Canan Residence  projesi  Canan Yapı  'nın çalışması sonucu yükseliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen Ataşehir Canan Residence projesinin blokları 18, 22 ve 32 katlı olarak yükseliyor. 


Ataşehir Canan Residence satılık konutlarının fiyatları 1 oda 1 salon daireler 370 bin liradan başlıyor. Ataşehir Canan Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri mevcut durumda.


Ataşehir Canan Residence satılık!


Ataşehir Canan Residence satılık daire fiyatları: 


Ataşehir Canan Residence satılık konutlarda fiyatlar 1 oda 1 salon daireler için 370 bin liradan ve 3 oda 1 salon penthouse daireler için 1 milyon 350 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Ataşehir Canan Residence teslim tarihi: Hemen olarak belirlendi. 


Ataşehir Canan Residence satılık!


Ataşehir Canan Residence nerede yer alıyor? 


Tenis kortu, spor alanları, spa merkezi, çocuk havuzu, fitness center ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlara sahip olan Ataşehir Canan Residence projesi Hendem Caddesi No: 54 Şerifali 34775 İSTANBUL adresinde inşa edildi. 


Ataşehir Canan Residence satılık!


Telefon: 0216 594 90 90

 Web Adresi: www.cananresidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön