16 / 05 / 2024

Ataşehir Finans Merkezi, haftaya görücüye çıkıyor!

Ataşehir Finans Merkezi, haftaya görücüye çıkıyor!

Ataşehirde kurulacak yeni finans merkezinin lansmanı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Devlet Bakanı Ali Babacan'ın katılımıyla Ankara Rixos Otelde gerçekleştirilecekti... Ertelendi, tanıtımın İstanbul'da yapılacağı açıklandı



Kokteyl ve ardından yapılacak tanıtım toplantısı şeklindeki organizasyona Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile birlikte Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Vakıflar Bankası Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da katılacağı duyurulmuştu.

Finans sektöründen birçok önemli ismin de yer alacağı bu toplantı için İstanbul'dan Ankaraya günübirlik gezi düzenlenecekti.

İstanbul'da kurulacak yeni finans merkezinin lansmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılımıyla 21 Aralık 2011 Çarşamba günü gerçekleştirileceği açıklanan lansman toplantısı, Bütçe Komisyonunda gerçekleştirilecek olan toplantı nedeniyle iptal oldu.

 

Programın önümüzdeki hafta, İstanbul'da yapılması planlandığı bildirildi. Detaylarla ilgili önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapılacağı açıklandı.

 


Geri Dön