28 / 04 / 2024

Ataşehir Head Ofis'te metrekaresi 3 bin dolara! Ay sonu teslim!

Ataşehir Head Ofis'te metrekaresi 3 bin dolara! Ay sonu teslim!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Ataşehir Head Ofis projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin dolar +KDV'den başlangıç gösteriyor. 2. bloğun ay sonunda teslim edilmesi planlanan Ataşehir Head Ofis, 2 bloktan oluşuyor...



Setra Group tarafından hayata geçirilen Head Ofis projesi, Ataşehir'de inşa ediliyor. 3.5 dönüm alan üzerinde yükselen Ataşehir Head Ofis projesi kapsamında 10 katlı 2 blok bulunuyor. 


Ataşehir Head Ofis projesindeki 3 bodrum ve bağımsız 20 kattan meydana gelen blok 2015 Mart'ta ve 3 bodrum ve bağımsız 10 kattan meydana gelen blok ise ay sonunda tamamlanacak. 


Ataşehir Head Ofis'te toplam inşaat alanı 20 bin metrekare. Ataşehir Head Ofis projesinde 20 katlı blokta her kat brüt 387 metrekare, 10 katlı blokta ise her kat 287 metrekare tasarlandı. 


Ataşehir Head Ofis projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor ve 5 bin 350 dolar+KDV'ye kadar yükseliyor. Projede; nakit ve banka kredili ödemeler yapılıyor. 


Ataşehir Head Ofis te metrekaresi 3 bin dolara! Ay sonu teslim!


Ataşehir Head Ofis projesi, merkez ofisini finansın kalbi Ataşehir'e taşımak isteyen şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak büyük metrekarelerde LEED Gold kriterlerine uygun olarak A + üretilmiş durumda.


Ataşehir Head Ofis projesi; Ataşehir ana arter üzerinde çevre yoluna 500 metrekare uzaklıkta, her iki köprüye de eşit uzaklıkta, 15 dakika mesafede kaymakamlık binasının karşısında yer alıyor. 


Ataşehir Head Ofis adres : Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul


Ataşehir Head Ofis iletişim 

Telefon: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön