29 / 04 / 2024

Ataşehir My Newwork'te metrekaresi 4 bin 430 dolardan başlayan fiyatlarla!

Ataşehir My Newwork'te metrekaresi 4 bin 430 dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Newwork projesi İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Tek blok halinde inşa edilen Ağaoğlu My Newwork teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.



Ofis projesi olarak hayata geçirilen Ağaoğlu  My Newwork   projesi  Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine yakın mesafede yükseliyor.


Ataşehir My Newwork projesi tek bloktan meydana geliyor. Projenin toplam kapalı alanı 13 bin meterkare olarak belirlendi. My Newwork AVM alanı ise 30 bin metrekareden oluşuyor.


Ağaoğlu İnşaat imzası ile toplamda 10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen My Newwork Ataşehir ofis alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


My Newwork sosyal olanakları içerisinde; toplantı salonları, restoranlar, mağazalar, sanat galerileri, eğlence üniteleri ve tiyatro yer alıyor.


İstanbul  Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen My Newwork ofis satış fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 430 dolardan başlıyor. En uygun ofis fiyatı ise 472 bin dolar olarak belirlendi. Proje teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.


My Newwork iletişim;

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön