27 / 04 / 2024

Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi! Ağustos'ta teslim!

Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi! Ağustos'ta teslim!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi bilgisi için satış ofisine ulaşabilirsiniz. Rezidans, ofis ve otel alanlarından oluşan Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılıyor...




Sarphan Finanspark projesi  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. Sarphan Finanspark projesi ofis, rezidans, otel ve ticari alanlardan meydana geliyor. Sarphan Finanspark projesi İstanbul Finans Merkezi bölgesinde Ataşehir'de inşa ediliyor.


Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. Ataşehir Sarphan Finanspark projesi 3 blok halinde yükseliyor. Sarphan Finanspark projesinde teslimler bu yıl Ağustos ayında yapılıyor.


Sarphan Finanspark projesinde 57 katlı rezidans kulesi, 13 katlı ofis bloğu, 20 katlı otel bloğu bulunuyor. Stüdyo ve 1+1'lerin satıldığı Sarphan Finanspark projesinde 2+1 ve 3+1'lerin satışları sürüyor.


Ataşehir Sarphan Finanspark fiyat listesi bilgisi için 444 47 33 telefon numarasını arayarak, Sarphan Finanspark satış ofisine ulaşabilirsiniz. Sarphan Finanspark projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor.


Sarphan Finanspark Ataşehir projesi içerisinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, alışveriş alanları yer alıyor.



Ataşehir Sarphan Finanspark nerede?

Ataşehir Sarphan Finanspark adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mahallesi. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye - İstanbul



Ataşehir Sarphan Finanspark iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön