Proje Güncel

Ataşehir Varyap Meridian örnek daire!

Minimum 1 milyon 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış sürecinin devam ettiği Ataşehir Varyap Meridian örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



Varyap ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesinin dairelerinde satışlar sürüyor.


 Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Varyap Meridian projesi konum olarak İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Ataşehir Varyap Meridian projesi 5 blok olarak hayata geçirildi. 


Projedeki A Blok 61 kat, B blok 24 kat, C blok 45 kat, D blok 24 kat, E blok ise 41 kattan meydana gelecek şekilde tasarlandı. 



Ataşehir Varyap Meridian örnek daire görüntlerine geçmeden önce projedeki satılık dairelerin fiyatlarını aktaralım: 



Ataşehir Varyap Meridian daire fiyatları: 


2+1 daireler 1 milyon 87 bin TL ile 1 milyon 538 bin TL, 

3+1 daireler 1 milyon 220 bin TL ile 1 milyon 743 bin TL, 

4+1 daireler 1 milyon 530 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL aralığında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Ataşehir Varyap Meridian ödeme seçeneklerin şöyle sıralanıyor: 


Ataşehir Varyap Meridian ödeme 'lerinde konut bedelinin 75’ine kadar olan tutar için banka kredisi kullanılıyor ve kalan tutar 6 ay sonra tek seferde ödenebiliyor. 


İkinci alternatifte ise daire bedelinin 75’lik kısmı banka kredisi ile ödendikten sonra ve kalan yüzde 25’lik dilim 12 ay 0 faiz, 24 ay 0,44 faiz veya 30 ay 0,90 faiz oranı ile taksitlendiriliyor. 



Ataşehir Varyap Meridian  ne zaman teslim?


Projede yer alan dairelerin teslimi hemen gerçekleştiriliyor. Ataşehir Varyap Meridian örnek daire görüntüleri projenin iç mekanlarını incelemek isteyenler için yayınlanıyor. Ataşehir Varyap Meridian örnek daire fotoğraflarından bir kaçı şöyle: 


Ataşehir Varyap Meridian örnek daire


 www.varyapmeridian.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com