29 / 04 / 2024

ATB İktisadi şžirketi'nden 36 milyon 937 bin TL'ye arsa!

ATB İktisadi şžirketi'nden 36 milyon 937 bin TL'ye arsa!

ATB İktisadi İşletmesi Anonim şžirketi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Macun Mahallesi, 43312 ada, 2 parselde yer alan 27 bin 655 metrekare arsayı satışa sunuyor. Arsanın tahmini bedeli 36 milyon 937 bin TL



ATB İktisadi İşletmesi Anonim şžirketi tarafından verilen ilan şu şekilde;

ATB İKTİSADİ İSLETMESİ ANONİM şžİRKETİ YÖNETİM KURULU BAşžKANLIĞI'NDAN
(TAşžINMAZ MAL SATIşž İHALE İLANI)

Mülkiyeti, müstakilen şirketimize ait aşağıda ili, ilçesi, bölgesi, ada ve parsel numarası ile muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı 27.655 m2 miktarındaki arsanın 24.625 m2'si 2886 sayılı Kanunun 36. Maddesi gereğince, kapalı zarf usulü ile mülkiyet satışı yapılacaktır. Aynı veya birbirine yakın fiyat teklif eden birkaç isteklinin oturumda hazır bulunması veya hazır bulunan isteklilerden alınacak ikinci tekliflerinde aynı olması veya birbirine yakın olması halinde, bu istekliler arasında acık arttırma yapılmak suretiyle ihale sonuçlandırılır. Teklif mektubu veren çıkmadığı veya teklif olunan bedel komisyonca uygun görülmediği takdirde, İhalenin bitiş tarihinden itibaren 15 gün içinde ATB iktisadı isletmesi Anonim şžirketi is bu şartnamede belirtilen nitelik ve şartlar dahilinde arsanın satışını pazarlık yapmak suretiyle gerçekleştirebilir.

1-  İhale 25.05.2011 tarihinde, saat 14.00 de Anafartalar Cad. San Sokak. No: 9 Ulus /Ankara adresinde bulunan Türkiye Ticaret Borsa binasının giriş katında bulunan borsa meclis toplantı salonunda şirket ihale komisyonunca yapılacaktır.

2-  İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi ve taşınmaza ait geniş bilgi her gün çalışma saatleri içerisinde, Anafartalar Cad. şžan Sokak. No: 9 Ulus /  Ankara  adresindeki 1. Kattaki şirket irtibat bürosunda görülebilir.

3-  İhale için teklif mektupları verildikten sonra geri alınamaz.

4-  İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde (silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır.

5-  Teklif mektuplarının en gec ihale günü saat 12.00'ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan ihale komisyonu başkanlığına verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.

6-  Satış şartnamesinde belirtilen hususlarla taşınmaza ait dosyasındaki bilgilerin ve tapudaki kayıtları alıcı aynen kabul etmis sayılır. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.

7-  Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi hare, ilan giderleri, tapu harçları, alım-satım giderleri, KDV gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.

8-  İhale komisyonu gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyon'ca uygun görülerek karara bağlanan İhale kararı ise; sirket başkanı (ita amiri) nın onayını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, şirket Baskanı'nın fesh etmesi halinde, iştirakçi şirkete karsı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

9-  İs bu ihale ilamı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

S.No: 1
İli: Ankara
İlçesi: Yenimahalle
Mahallesi: Macun
Ada/Parsel: 43312/2
Parsel Yüzölçümü (m2): 24.625
şžirket Hissesi: Tam
Muhammen Bedeli (TL) (KDV hariç): 36.937.500,00
Geçici Teminat (TL): 1.108.125
Plan Amacı: Ticaret


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön