Kim Kimdir?

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..Ahlatçı çalışma hayatına ise Ahlatçı Grubu bünyesinde bulunan kuyumculuk ve döviz şirketlerinde görev alarak başlamıştır

Ateş Ahlatçı, lise eğitimini tamamladıktan sonra Bahceşehir Üniversitesini kazanmıştır. Ahlatçı çalışma hayatına ise Ahlatçı Grubu bünyesinde bulunan kuyumculuk ve döviz şirketlerinde görev alarak başlamıştır. Ateş Ahlatçı, kariyer hayatına daha sonra yönetim kurulu üyesi olduğu aracı kurum olan Ahlatçı Yatırım Menkul Değerler'de devam etmektedir.

 

Eğitim Hayatı

İlk ve orta öğretimi Çorum'da bulunan 23 Nisan ilk ve ortaokulunda tamamlayan Ahlatçı, yine Çorum'da bulunan özel pınar kolejinde lise eğitimini almıştır. Ateş Ahlatçı Bahçehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret Ve İşletmecilik bölümünde 3.sınıfta okumaya devam ediyor. 

Ateş Ahlatçı, 2017 yazında USA gitmiş ve Washington da Mentore Collegge'de 3 aylık dil eğitimi almıştır. Daha sonra 2019 yazında İtalya'nın Milano şehrinde bulunan Bocconi Üniversitesi Digital Marketting ders almış ve burada da üstün başarı elde etmiştir. 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

 

Kariyeri

Ateş Ahlatçı, çalışma ve kariyer hayatına 2014 yılında Ahlatçı Holding A.Ş bünyesin de yer alan kuyumculuk ve döviz sektöründe göreve başlayarak adım atmıştır.  Ateş Ahlatçı, kanuni uyum sürecinin oluşturulmasında etkin ve verimli olarak görev almıştır. Ayrıca müşteri ve Pazar seçim stratejilerinin belirlenmesi süreçlerini verimli şekilde yönetmiştir. 

Ateş Ahltaçı, Ahlatçı Yatırım ve Menkul Değerler A.Ş'de 2017 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başlamıştır. 2018 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama, operasyon müdürü olarak görevini yürütmektedir. Bununla birlikte Ateş Ahltaçı, Ahlatçı Holding'in tüm reklam ve sosyal medya yönetimi sürecini üstlenmiştir.

Ahmet Çalık Kimdir?

İsmet Kaya Erdem kimdir?

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?