28 / 04 / 2024

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.



Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
VİNÇ VE BENZERİ DİĞER İNŞAAT EKİPMANLARI a) Hava, deniz ve kara nakil vasıtalarıyla her türlü taşıma ve nakliyecilik işlerinin yapılması. b) Her türlü motor, nakil vasıtaları , hafriyat ve iş makinaları ile vinç, forklift, traktör ve römorklarının imali, alım ve satımı ile bunların kiralanması. c) Her türlü motor, nakil vasıtaları, hafriyat ve iş makineleri ile vinç, forklift, traktör ve römorklar ile yükleme ve boşaltma, sepetli platformlar ile reklam tabela montajları, bina dış cephelerinde bakım ve temizlik için insan kaldırma hizmetlerinin yapılması. d) Araç kurtarma ve yol yardım hizmetlerinin yapılması. e) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. f) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. g) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. h) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. i) Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. j) Her türlü dekorasyon işleri tamirat ve boya işleri yapmak. k) Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin alım, satım ve imalatını yapmak. l) Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar trübünleri, gaz trübünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santraller, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, tamir bakımını ve iç dış ticaretini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve taşıt alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edeblir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şiket amaç ve konusu ile ilgili acentelikler, bayilikler, distribütörlükler ve unvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir.
 


Geri Dön