Genel

Atilla Aydemir: Hedef odaklı alışveriş imkanı sunmak istiyoruz!

Ece Türkiye Bahçepark Merkez Müdür Atilla Aydemir CarrefourSA Bahçepark AVM olarak yatırımlarını ve geleceğe yönelik planlamalarını anlatıyor

Bahçeparka ne tür yatırımlar planlıyorsunuz

Öncelikle bina içerisinde yeni gelecek kiracılarımız için mağaza planlamalarında daha verimli bir konum için inşaat revizyonu gerçekleştirdik. Çocuk oyun alanı, yemek katı için ilave teras katı ve ayrıca giriş katına dışarıda terası olan iki adet kafe alanı oluşturduk böylece müşterilerimiz için daha ferah ve keyifli bir alışverişin imkanlarını sağlamış oluyoruz.
Bölgenin bir buluşma noktası olmak adına gerekli tüm altyapıyı sağlamak yönünde yatırımlarımız devam etmektedir. Ayrıca yenilenen isim ve konseptimiz paralelinde bölge halkı daha yeşil bir dizayn ve daha çevre dostu projeleri ile öne çıkan bir yönetim anlayışı ile karşılaşacaklar. Bu da zaten bizim en büyük yatırımımız. 
 
Bünyenize kattığınız markalar neler

5.250 m2 ile Mediamarkt bahçelievlerin en büyük elektronik marketi olarak 13 Ekim'de aramıza katıldı. Diğer etkili markalarımızda yakında aramıza katılacaklar. Ve tüm yeni markalarımız ile birlikte relansman yapmayı planlıyoruz.

Çalışma ekibinizi nasıl oluşturuyorsunuz

Çalışma ekiplerimiz yurtdışı dahil tüm alışveriş merkezlerimizde aynı sisteme göre oluşturuluyor. Alışveriş Merkezi Müdürü, Teknik Müdür ve Teknik Müdür Yardımcısı, Yönetici asistanları ve teknik kadro olarak hepsi kendi bordrolu kadromuz, temizlik ve güvenlik gibi diğer hizmet kalemler ise taşeron firmalarla çözümlenmektedir. Tüm çalışanlarımız profesyonellerden oluşmaktadır ve uzun süredir ECE Türkiye bünyesinde görev yapan arkadaşlarımızdır. Her firma aslında kendisine "biz bir aile gibiyiz" der ancak bizler hizmet sektöründe her ne kadar 10:00 - 22:00 açık olsakta aslında 24 saat faaliyet gösteren  ve çalışan ekipler olduğumuz için gerçekten birbirine sıkı sıkı tutunmuş aileler gibiyiz. Hepimizin hedefi tek; Ziyaretçilerimizin mutluluğu.

Ece Türkiye olarak kaç ülkede faaliyet gösteriyorsunuz Türkiyede kaç AVMnin işletmesine sahipsiniz

Avrupa'nın 16 ülkesinden 137 alışveriş merkezinin yönetimi gerçekleştiriyoruz. Uzun vadeli yatırım ve yönetim projeleriyle ilgilenen Firmamız, İstanbulda Metrocity, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Maltepe Park ve CarrefourSA Bahçelievler AVMyi, Ankarada ANKAmall, AntalyadaAntalya Migros Alışveriş Merkezi ve TerraCity AVMyi, İzmirde CarrefourSA Karşıyaka AVMyi ve EskişehirdeEspark Alışveriş Merkezini yönetiyor.
Şirketin aynı zamanda İstanbul Beylikdüzü / Esenyurt bölgesinde 220 milyon yatırımla gerçekleştirdiği Marmara Park Alışveriş Merkezi 250 mağaza ve 100.000 m2 kiralanabilir alanla Ekim 2012de açılacak. Şirketin ayrıca, Türkiyenin değişik şehirlerinde yatırım aşamasında veya inşaatı süren projeleri de bulunuyor.
Yani toplamda 10 alışveriş merkezinden bahsediyoruz. 
 
Gelecek planlarınız neler

CarrefourSA Bahçepark AVM olarak öncelikle komşularımız olan Bahçelievler, Şirinevler ve Ataköy sakinleri ile iyi bir iletişim kurarak taleplere kısa sürede yanıt veren, AVM içerisinde uzun süre mağaza ya da ürün arayarak yorulmadan hedef odaklı bir alışverişin imkanını sunan bir alışveriş merkezi olmak istiyoruz. Aynı zamanda direk E-5'den giriş ve ana yollara direk çıkış imkanı sağlayan otopark giriş ve çıkışlarımız ile de bu amacımızı desteklemek, trafik ile geçen zamanı en aza indirgemek, trafikten kaçarak orada geçireceği zaman yerine komşuları olarak bize bir kahveye davet etmek istiyoruz.
Aynı zamanda gerek aktivitelerimiz gerekse bina iç dizaynı olarak farklılaşan çevreci yaklaşımımız ile de ön plana çıkmak niyetindeyiz.
Artık günümüzde 3 sene öncesine nazaran çevremiz birbiriyle benzeşen devasa alışveriş merkezleri ile çevrildi, çevreci yaklaşımını bir pazarlama argümanı olarak görmüyoruz, bunu okuyanların böyle algılamasını istemeyiz, tüm kadro olarak buna inanan ve çaba veren bir ekibimiz var, bunu zamanla zaten herkes görecek ve anlayacaktır. Ziyaretçilerimizi evleri gibi huzurlu bir ortama davet ediyoruz.