03 / 08 / 2024

Atilla Yeşilada'dan altın yorumu! Gram altın o tarihte 3 bin TL'yi görecek!

Atilla Yeşilada'dan altın yorumu! Gram altın o tarihte 3 bin TL'yi görecek!

Altın ve dolar tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken ekonomist Atilla Yeşilada, gram altının 3 bin TL olacağını açıkladı.  İşte Atilla Yeşilada'dan altın yorumu...



Fed faiz kararının ardından yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın 2600 lirayı geçti. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Ekonomist Atilla Yeşilada gram altının yükseleceğini ve  3 bin liraya kadar çıkacağını açıkladı.

ALTIN PİYASASINDA SON DURUM

Piyasalarda altın fiyatları en dalgalanmalı günlerini yaşıyor. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin Tahran’da şehit edilmesi ve FED’in faiz kararı, altında fiyatlarının dalgalanmasına neden oldu. FED Başkanı Jerome Powell’ın da eylül ayında faiz indirimi olasılığına işaret etmesiyle altın fiyatları son iki haftanın zirvesine çıktı. 

Atilla Yeşilada dan altın yorumu! Gram altın o tarihte 3 bin TL yi görecek!

GRAM ALTIN 3 BİN TL OLACAK!

Ekonomist Atilla Yeşilada altın yatırımcılarını uyararak gram altının 3 bin liraya kadar yükseleceğini söyledi. Yeşilada altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisini şöyle açıkladı:  ''Trump seçilirse altın 3 bin TL’yi görür. Onun dışında senaryolarda görmüyor.

FED tarafında gelecek bir faiz indiriminde artar. Ancak ben şu anda bir faiz indirimini mümkün görmüyorum. Böyle riskli ortamda altının en çok prim yapan varlık olması gerekirdi.” ifadelerini kullandı.

3 AĞUSTOS ALTIN FİYATLARI KAPALIÇARŞI!

3 Ağustos altın fiyatları milyonlarca vatandaşın odağında yer alıyor. Güncel altın fiyatlarını öğrenmek isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını  takip ediyor.  Bu kapsamda '' altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın fiyatı kaç lira? Kapalıçarşı'da çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım, tam, gremse altın kaç lira?'' soruları arama motorlarında araştırılıyor. 

Gram altın fiyatı bugün 2.633 liradan, çeyrek altın fiyatı 4.296 liradan, yarım altın fiyatı ise 8.584 liradan satılıyor.

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Geri Dön