Konut

Atlantis Premium Residence 168 bin 750 TL'ye!

Atlantis Premium Residence'ta 1, 1+1, 2+1 tiplerinde 45 metrekareden 126 metrekareye kadar devam eden home-officeler bulunuyor

Müşterilerin değişen yaşam anlayışlarıyla ilgili beklentilerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek, entelektüel sermayesini ve en gelişmiş teknolojiyi, güvenilir ve kaliteli yaşam merkezleri yaratmak için kullanan Atlantis İnşaat, İstanbul'un yükselen değeri Kurtköy'de bölgenin ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyacak olan World Atlantis Alışveriş Merkezi ve Atlantis Hobi Evleri'ni tamamladıktan sonra, şirketin bölgedeki üçüncü inşaatı, "Atlantis Premium Residence" projesini de bitirmek üzere.

Atlantis Premium Residence "gerçek residence" anlayışı üzerine kurulmuş, sakinlerine rahatlık ve konforu birarada sunan oldukça başanlı bir çalışma. 8 bin metrekarelik geniş bir alanda 9 kat olarak inşa edilen residence'ta, 239 ayn yaşam alanı, sakinlerinin ev ve ofis hayatını lükse dönüştürmesine imkân veriyor.

Alışıla gelmiş inşaat projelerinden farklı olarak Atlantis Premium Residence'ta, ev işlerinizi yapan yardımcılar bulunuyor. Kıyafetleriniz ütüleniyor, odanız toplanıyor ve eve geldiğinizde sizin için hazırlanmış lezzetli yemekler buluyorsunuz. Üstelik bu hizmetler için diğer residence'larda olduğu gibi yüksek ve sabit bir aidat değil, aldığınız hizmetin miktanna göre uygun bir ücret ödüyorsunuz. Fitness center, yüzme havuzu, restoranlan, bahçe ve dolaşım alanları, iki katlı kapalı ve açık otoparkı, görüntülü kamera sistemleri ve güvenlik odası da düşlerin ötesinde seçkin, konforlu, keyifli, güvenli, sağlıklı bir yaşam alanı sağlıyor. İstanbul'un yükselen semti Kurtköy'deki bu proje sahip olduğu ve sunduğu tüm bu özellikleri ile sadece içinde yaşayacak ve çalışacak olanlar için değil, bilinçli yatırımcılar için de oldukça ideal bir seçim. Atlantis Premium Residence'ta; 1, 1+1, 2+1 tiplerinde 45 metrekareden 126 metrekareye kadar devam eden home-officeler bulunuyor. Home-officelerin fiyatları ise 168 bin 750 TL ile 308 bin 750 TL aralığında. Çeşitli büyüklüklerde 1+1 konseptinde home-officeler de mevcut. Home officeler 45 ila 126 metrekare büyüklüğünde. 120 aya kadar TEB proje finansman kredisinden yararlandınlan projede teslimat tarihi ise temmuz.
Zaman İnşaat Emlak