27 / 04 / 2024

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri!

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri!

Firma: Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.

Proje: Atlas Vadi Mimaroba

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Atlas Vadi Mimaroba projesinde konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks olarak tasarlandı...



Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Mimaroba'da yükseliyor. 


Atlas Vadi Mimaroba Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş ortaklığı imzası taşıyor. Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri toplam 152 adet daireden meydana geliyor.


 5 - 7 ve 8 katlı olarak 5 blok halinde yükselen  Atlas Vadi Mimaroba  Büyükçekmece'de daire tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks şeklinde tasarlandı.



Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evlerinden banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. 


Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri'nde yer alan dairelerin alan büyüklükleri  93 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.



Atlas Vadi Mimaroba projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.



Atlas Vadi Mimaroba adres : Batıköy Mah. Çarmıklı Cad. No : 44/1 Mimaroba Büyükçekmece / İstanbul



Atlas Vadi Mimaroba iletişim

Telefon: 0 212 864 41 11

Web Adresi: www.atlasvadi.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön