27 / 04 / 2024

Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları!

Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları!

Firma: Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.

Proje: Atlas Vadi Mimaroba

Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Atlas Vadi Mimaroba Projesi' nde konut teslimlerinin Ekim 2014' te yapılması hedefleniyor. Proje Büyükçekmece' de yükseliyor...




11 bin 380 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Atlas Vadi Mimaroba  projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece' de Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.


Atlas Vadi Mimaroba projesi  Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.  nin kendi arazisi üzerinde yükseliyor. Atlas Vadi Mimaroba Evleri'nde 8 bin 750 metrekare yeşil alan bulunuyor.


Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları!


Atlas Vadi Mimaroba Evleri'nde daireler 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 4+2 dubleks, 5+1 dubleks ve 5+2 dubleks olarak tasarlandı. Toplamda 152 adet konuttan meydana gelen Atlas Vadi Mimaroba projesinde  konut teslimlerinin Ekim 2014' te yapılması hedefleniyor.


Atlas Vadi Mimaroba Evleri 5, 7 ve 8 katlı 5 bloktan meydana geliyor. Atlas Vadi Mimaroba projesinde fitness,  salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk evi gibi olanaklar bulunuyor.


Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları!


Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak artış gösteriyor. Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba'da banka kredisi kullanabilmek için daire bedelinin yüzde 25'ini peşinat olarak vermek gerekiyor.


Atlas Vadi Mimaroba projesinde fitness,  salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk evi gibi olanaklar bulunuyor.


Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece iletişim!

Telefon: 0 212 864 41 11

Web Adresi: www.atlasvadi.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön