Genel

ATN Alüminyum kapasite artıracak!

Tekin Altun, " Bu yıl kapasitemizi 250 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz. Asma tavan üretimi ve montajı, alçı, karbon tavan sistemleri, yüzey yapıştırma menfezlerinin üretimini yapıyoruz" dedi


Asma tavan imalatı üzerine çalışan ATN Alüminyum, bu yıl kapasitesini artırmayı hedefliyor. Yılık 70 bin metrekare civarında asma tavan üretim kapasitesine sahip olduklarım belirten ATN Alüminyum Asma Tavan Sistemleri Genel Müdürü Tekin Altun, "Bu yıl kapasitemizi 250 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz. Asma tavan üretimi ve montajı, alçı, karbon tavan sistemleri, yüzey yapıştırma menfezlerinin üretimini yapıyoruz. Ağırlıklı olarak TOKİ ve kamu kuruluşlarından iş alıyoruz. Talep doğrultusunda plastik asma tavan, alçıpan asma tavan, dekoratif asma alçıpan tavan montajım yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Altun, 2014 yılının Ocak ayı itibarıyla firmalarında krom paslanmaz korkuluk sistemleri satışının da başlayacağım açıkladı. 


Yurt geneline asma tavan satışı yaptıklarına vurgu yapan Tekin Altun, "Bu yıl itibanyla taşıyıcı sistemleri üretimini de başlayacağız. Yurtdışına açılmayı planlıyoruz. Yurtdışından gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Sektörümüz sürekli değişen ve gelişen bir sektör. 


2014'te klipin asma tavan üretmeyi planlıyoruz. Bununla ilgili Ar-Ge çalışmalarına başladık" dedi. Faaliyetlerinin 350 metrekarelik bir alanda sürdüğünü belirten Altun, 2013 yılında hayata geçirdikleri yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Altun, "Bu yıl alçıpan ve asma tavanlarda kullanılan C ve U taşıyıcı sistemleri üretiminde kullanılan yeni makineleri makine parkımıza ilave ettik. Makine parkımızda şekülendirme, otomatik delme ve pres makineleri bulunuyor. Nitelikli iş gücü, kaliteli hammadde, kaliteli hizmet ve ürün ile müşteri memnuniyetim elde ettik. İş yaptığımız firmalar, kurumlar ve şahıslardan olumlu gen dönüşler alıyoruz" değerlendirmesini yaptı. 


Dünya Dosya