Genel

Atrium'da satılık 33 dükkan

Botim A.Ş'nin Atrium'daki 33 adet taşınmaz, Eskidji tarafından halktan teklif alma üsulü ile satışa sunuldu.

Boğaziçi Ticaret İşletmecilik ve Mağazacılık Anonim Şirketi' nin Ataköy Atrium'daki taşınmazları; Eskidji tarafından Halktan Teklif Alma yöntemiyle satışa sunuldu. Toplantı 25 Kasım 2008 Salı günü saat 14:00'de Eskidji'nin Yenibosna'daki merkezinde yapılacak. Toplantı sırasında, teklif alma ve artırma yöntemi uygulanacak.
Büyüklükleri 16 metrekare ile 4 bin 137 metrekare arasında değişen dükkanların halktan teklif alma yöntemiyle gerçekleştirilecek teklif toplantısında alınacak teklifler de peşin veya taksitli ödeme şeklinde yapılacak. Botim A.Ş satışa çıkarılan 33 adet dükkanı, peşin veya taksitli teklif verenlerden dilediğine satabilir.

Toplantıda verilen en yüksek peşin ve vadeli teklifler, aynı gün Botim'e Eskidji tarafından teslim edilecek ve ertesi gün Botim'in kararı alınacak ve satış, Botim' in onayı ile kesinleşecek. Botim'in tekliflerin toplanmasının ardından teklifleri kabul etmemesi halinde, teklif verenler tarafından Eskidji'ye yatırılmış olan katılım bedelleri USD olarak kendilerine 2 işgünü içinde iade edilecek.

Atrium'daki kiracıları ve kira fiyatlarını öğrenmek için tıklayınız...

Satış şartnamesi için tıklayınız...