Otomobil

Audi A5 fiyatlarında son dakika! Zamlanmadan alın! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan ve en çok ilgi gören otomobil markası Audi, A5 serisinin fiyatları açıklandı! Otomobil sektöründe önemli bir pazar payı olan Audi, A5 serisinin güncel fiyat listesini açıkladı. Peki, Audi A5 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...Dünyanın her yerinde dikkat çeken otomobiller arasında yer alan Audi'nin A serisi modern ve göz alıcı tasarımları ile Audi severleri bekliyor

Dünyanın en çok satan ve en çok ilgi gören otomobil markası Audi, A5 serisinin fiyatları açıklandı! Otomobil sektöründe önemli bir pazar payı olan Audi, A5 serisinin güncel fiyat listesini açıkladı.

Dünyanın her yerinde dikkat çeken otomobiller arasında yer alan Audi'nin A serisi modern ve göz alıcı tasarımları ile Audi severleri bekliyor.

Geniş hava girişleri ve krom çıtalar Audi A5 serisine sportif bir görünüm kazandırıyor. Göze çarpan tekerlek kemerleri de isteğe bağlı sunulan 20 inç alaşım jantlar ile birlikte otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

Audi A5 modelinin arka kısmın geniş tasarımı ile beraber kullanılan gümüş rengindeki egzoz boruları, modeli diğer otomobillerden ayırıyor. LED teknolojili farlar artık Audi A5 serisinin standart donanım baz paketinde bile bulunuyor. Audi lazer ışıklı Matrix LED farlar opsiyonel olarak mevcut bulunuyor.

Audi A5 serisinin, iç mekan tasarımında kullanılan deri koltuklar otomobile daha şık bir hava katıyor. Üst düzey teknolojinin kullanılan araç sınıfındaki diğer modellerden tamamen ayrılıyor! Otomobil yakıt tüketimini minimum seviyede kullanıyor.

Peki, Audi A5 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

AUDI A5 30 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ

Audi A3 Sedan fiyatları ne kadar? Audi A3 sedan! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Toyota Proace City'e 55 bin 600 TL zam geldi! İşte Toyota Proace City 30 Haziran 2022 fiyat listesi!

Opel Zafira Life fiyatları resmen açıklandı! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi A6 fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! En hesaplı Audi A6 ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi....