06 / 05 / 2024

Audi Q2 fiyat listesi! Audi Q2 satın almak isteyenler hemen baksın! Audi Q2 fiyatı belli oldu! Audi Q2 ne kadar?

Audi Q2 fiyat listesi! Audi Q2 satın almak isteyenler hemen baksın! Audi Q2 fiyatı belli oldu! Audi Q2 ne kadar?

Şehirli SUV Audi Q2, güçlü tasarı, çok çeşitli bilgi-eğlence seçenekleri ve dinamik süspansiyon seçenekleriyle satışta. Peki Audi Q2 fiyatı ne kadar? İşte 24 Nisan 2024 Audi Q2 fiyat listesi.



Alman otomobil üreticisi Audi, en çok tercih edilen Q2 SUV modelinin fiyatlarını açıkladı. Audi Q2 fiyatı ne kadar? Audi Q2 fiyatı kaç lira? Audi Q2 fiyat listesi! Audi Q2 Nisan 2024 fiyatı kaç lira? 

Tamamen karakter dolu; ön ve arka tamponların tasarımı ve dinamik, eksantrik çizgiler Audi Q2'ye güçlü bir görünüm kazandırıyor. 

Sürücülerine Adaptif sürüş asistanı², uyarlanabilir hız sabitleyicinin işlevselliğini aktif şerit yardımının işlevselliğiyle birleştirir. Sürücünün hızlanmasına, fren yapmasına, hızı ve mesafeyi korumasına ve şeritte kalmasına yardımcı olur.

Kalkışa hazır standart olarak sunulan ilerici direksiyon, direksiyon açısına dayalı değişken direksiyon oranı ve hıza bağlı direksiyon yardımı sayesinde etkileyici sürüş özellikleri sunuyor.

İsteğe bağlı olarak, S line iç görünüm paketi ve siyah Fine Nappa deri spor koltuklara sahip araç iç tasarımı, etkileyici ve tutarlı bir şekilde sportifliğe sahip. 

Audi Q2 fiyat listesi! Audi Q2 satın almak isteyenler hemen baksın! Audi Q2 fiyatı belli oldu! Audi Q2 ne kadar?

Audi Q2 için Audi exclusive Sedefli Merlin kişiselleştirilebilir gövde rengi gibi çok çeşitli tasarım seçenekleri bulunuyor.

Öte yandan, MMI dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, akıllı telefon entegrasyonu, park yardımı ve sürüş destek sistemleri gibi bir dizi özellik sunuyor. Bu özellikler, sürüş deneyimini hem eğlenceli hem de güvenli hale getiriyor.

AUDİ Q2 FİYAT LİSTESİ! AUDİ Q2 FİYATI NE KADAR?  AUDİ Q2 FİYATI KAÇ LİRA? AUDİ Q2 FİYAT LİSTESİ 24 NİSAN 2024!

Q2 35 Turbo FSI 150 hp Advanced S tronic PI

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 2.259.557 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.audi.com.tr/tr/web/tr.html

Audi A3 net fiyatı 767 bin 400 TL! A3 Sportback ve A3 Sedan ne kadar? 25 Mart 2024 Audi A3 fiyat listesi

Audi'nin elektriklisi Q8 e-tron ne kadar oldu? İşte Audi Q8 e-tron Ekim 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön